info
info
OPPO Find N2 Flip 8GB / 256GB Dual SIM Moonlit Purple
OPPO Find N2 Flip 8GB / 256GB Dual SIM Moon...

23 989 Kč

19 826 Kč bez DPH
Bohužel, prodej tohoto produktu skončil
 

OPPO Find N2 Flip 8GB / 256GB Dual SIM Moonlit Purple

5

Úhlopříčka displeje 6.8 ", Technologie displeje LTPO AMOLED, Podpora dvou SIM karet, Typ procesoru Dimensity 9000+, Počet jader procesoru 8, Paměť RAM 8 GB, Uživatelská paměť 256 GB, Rozlišení předního fotoaparátu 32 Mpx, Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu 50 Mpx, GPS modul, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth, Podpora 4G (LTE), Typ SIM nanoSIM, Kapacita baterie 4300 mAh, Rozlišení displeje 2520 × 1080 bodů

více parametru
Bohužel, prodej tohoto produktu skončil
Dobrou zprávou zůstává, že lze koupit zajímavé příslušenství.


  • Výrobce: OPPO
  • Kód: OPPOFN2FLIPPUR256

Příslušenství OPPO Find N2 Flip 8GB / 256GB Dual SIM Moonlit Purple


1 2



1 2

Popis produktu OPPO Find N2 Flip 8GB / 256GB Dual SIM Moonlit Purple

Klíčové vlastnosti

  • Ohebné véčko s dvojicí kontrastních displejů, jež Vám otevírají novou dimenzi používání telefonu
  • Velký externí displej v podobě 3.26" AMOLED plošky, která už rozhodně není jen na okrasu - můžete s ní mimo jiné obstarávat notifikace nebo lépe fotit nejen selfíčka 
  • Masivní 6.8" AMOLED displej se 120Hz obnovovací frekvencí a podporou HDR10+
  • Elegantní design, krytý pevným tvrzeným sklem Gorilla Glass 5 a hliníkovým rámečkem
  • Dvojnásobná sestava s 50 Mpx objektivem a 8megapixelovým „šírem“
  • Brilantní výkon procesoru Dimensity 9000+
  • Baterie se slušnou kapacitou 4300 mAh a 44W nabíjení, aneb „do plných“ za necelou hoďku
  • Osvědčený Android 13 s intuitivní nástavbou ColorOS

OPPO Find N2 Flip

Ohebné véčko od OPPA

Výkon na hranici možností, šikovná fotosestava, dvojice krásně kontrastních displejů, rychlé nabíjení a hlavně stále ne tak úplně tradiční design, který se snaží skloubit to nejpopulárnější z počátku tisíciletí s nejmodernějšími technologiemi, které jsme dřív znali pouze ze sci-fi filmů - to vše Vám svým prvním pokusem v tomto segmentu nabízí OPPO Find N2 Flip!

Flip překračuje limity a znovu zaujme hned dvojicí displejů – při zaklaplém telefonu můžete fůru věcí obstarávat pomocí externího 3.26” AMOLED displeje ve slušném rozlišení 382 x 720. Můžete skrz něj manipulovat s notifikacemi, ovládat přehravač hudby, využívat časovač a množství jiných úkonů bez nutnosti otevírat telefon.

Jakmile Find otevřete, přivítá Vás plnohodnotný 6.8” LTPO AMOLED ohebný displej s poměrem stran 21:9 v parádním rozlišení 2520 x 1080, jehož působivost podtrhuje i zvýšená frekvence až 120 Hz. Nechte se navíc ohromit širokou paletou barev, věrnou reprodukcí jasnějších a výraznějších barev a těmi nejčernějšími černými díky použité technologii AMOLED. Zážitek z filmů v nejdetailnějším formátu HDR10+ jen tak nezapomenete, a i videím ve standardním rozsahu vdechne ohebný „oppák“ nový život. Nejste fandové pohyblivých obrázků? Díky fantastické jemnosti displeje je i procházení webu a čtení radostí.

OPPO Find N2 Flip

Miniaturní tělo Findu sestává z ohebného displeje s opravdu nenápadným záhybem, z tvrzeného skla Gorilla Glass 5 bezpečně kryjícím vkusně zabarvená záda a z kovového rámečku. Na pravé straně rámečku jsou usazena tlačítka ovládání hlasitosti a knoflík zamknutí telefonu, který zde figuruje i jako rychlá čtečka otisků prstů. Jistotou i v mizerném počasí je částečná voděodolnost dle stupně krytí IPX4 – teď už Vás nějaký ten deštík z míry nevyvede!

Ať už je však Find seberobustnější, není od věci nepokoušet štěstí a zainvestovat do adicionálního tvrzeného skla, případně rovnou do slušivého ochranného krytu či flipového pouzdra, jež mohou rozšířit jeho schopnosti například o kapsy na legitky nebo poutko pro jednodušší přenášení.

OPPO Find N2 Flip

Výborně se doplňující dvojice foťáků od Hasselbladu a focení z takřka libovolného úhlu

Nesmírně šikovná zadní optika, sestavená rukama expertů z Hasselblad, pochopitelně sousedí s vnějším displejem a nejen, že zdatně využívá scény-rozpoznávající umělé inteligence pro dechberoucí snímky, ale poskytuje tak i nadstandardní funkcionalitu, která je možná jen díky specifičnosti ohebných véček.

Hlavní 50 Mpx čočka je zárukou precizních snímků a druhé 8 Mpx šíro Vám umožňuje ultraširoký 112stupňový úhel pohledu, se kterým zaberete i ty nejrozložitější objekty. Kombinace je to výtečná - i díky výjimečné světelnosti čoček budou vaše snímky barevnější a plné detailů, a to nezávisle na denní době.

Fotoaparát nabízí tradiční funkce jako je automatické ostření a několikero režimů focení - od obligátního portrétního přes mód panoramatický až po plně manuální Pro mód.

OPPO Find N2 Flip

Jak už bylo řečeno, ohebnost telefonu samozřejmě možnosti telefonu významně rozšiřuje, není tak problém použít kombinaci velikánského vnějšího displeje a zadních foťáků k ještě lepším selfíčkům nebo kolektivním fotkám s kámoši, významně si usnadnit videohovory tím, že z části otevřený telefon jen posadíte na stůl a zadíváte se do zadního displeje, či natáčet v „retro stylu“ držením telefonu v polootevřeném stavu po vzoru handheldových kamer. S „flipáčem“ po kapse prostě paleta možností focení a natáčení výrazně rozrůstá!

Pomocí Findu samozřejmě nahrajete i video ve 4K / 30 snímcích za sekundu, případně v klasických či dokonce zpomalených Full HD.

Přední, v průstřelu důmyslně ukrytá, 32 Mpx kamerka nabízí s pomocí umělé inteligence ty nejvyladěnější selfies díky zkrášlujícímu módu, možnosti rozostření a samozřejmě i odemykání telefonu obličejem.

OPPO Find N2 Flip

Výkon bez větších kompromisů a svižné nabíjení

O brilantních vnitřnostech Flipu se nedá než mluvit v superlativech. Ještě aby ne, hlavní hvězdou je zde jeden z vůbec nejvýkonnějších osmijádrových procesorů dneška v podobě MediaTek Dimensity 9000+ s brutální výpočetní silou o taktu 1 x 3.2 GHz, 3 x 2.85 GHz a 4 x 1.8 GHz, který Vám spolu s grafickým čipem Mali-G710 zajišťuje absolutně nepřekonatelný výkon a uchvacující vizuál.

Procesoru zdatně sekunduje vysoká operační paměť 8 GB RAM, takže bát se nějakých těch náročnějších operací či snad neschopnosti naplno využít rozsáhlého multitaskingu netřeba.

Interní paměť je 256 GB velká, bohužel dále nerozšiřitelná. Místo paměťovky však Find pojme dvě SIM karty zároveň, takže Vám umožní snadno si oddělit osobní život od toho pracovního.

OPPO Find N2 Flip

Kompatibilitě se meze nekladou - záruka maximální datové rychlosti v podobě 5G sítí je nezbytnou součástí moderních vlajek, nejnovější Bluetooth 5.3 a standard Wi-Fi 6 naprostou samozřejmostí a podpora NFC u telefonu z dílny OPPO také chybět nemůže.

Když už zvuk, tak prostorový! Díky technologii Dolby Atmos se můžete nechat přehrávanými multimédii obklopit - stačí zapojit sluchátka do USB-C portu vespod přístroje nebo využít hlasitých stereofonních reproduktorů.

Záda telefonu ukrývají baterii s (pro ohebné véčko velice slušnou) kapacitou 4300 mAh, jež díky inteligentní optimalizaci na svých bedrech utáhne procesor přinejmenším po celý den. Nabijete ji pomocí USB-C kabelu a díky podpoře svižného 44W nabíjení v relativním mžiku (v balení k tomu dokonce najdete 67wattovou nabíječku s kabelem, což v dnešní době už není tak samozřejmé). Nabití „do plných“ je zde tedy otázkou necelé hodinky v síti!

OPPO Find N2 Flip

Z nejpopulárnějšího systému ve telefonech je teenager!

Nejnovější verze velice oblíbeného systému pro mobilní zařízení od společnosti Google. Již 13. generace nazvaná jednoduše 13 i nadále dokazuje, že v jednoduchosti je síla. Nová verze jako vždy přináší fůru vylepšení, mimo jiné vizuálně i funkčně pozměněný vzhled systému s vyšší mírou možností personalizace, možnost přizpůsobit si jazyk aplikací případ od případu, šikovnější widgety nebo například ještě o kus vylepšené zabezpečení Vašich citlivých dat s podstatně robustnějším přehledem o tom, co s kým sdílíte.

V případě telefonů OPPO Vás Android čeká oblažen nástavbou ColorOS, zde konkrétně ve třinácté edici. Znamená to mimo jiné robustnější kontrolu nad tím, jak aplikace přistupují k vašim datům (pomocí praktických nastavení na ochranu vašeho soukromí, nebo dokonce zablokování aplikace, když ho překročí), rychlé a bezpečné rozmazání profilových fotografií a jmen jedním klepnutím pro ještě větší soukromí a bezpečné sdílení v chatovacích aplikacích či okamžitý a intuitivní překlad skrzevá screenshot „protažený“ Google Lens.

OPPO Find N2 Flip




Obsah balení OPPO Find N2 Flip 8GB / 256GB Dual SIM Moonlit Purple

  • oppo find n2 flip
  • usb-c nabíjecí kabel
  • 67w nabíječka do sítě
  • ochranný kryt
  • jehla pro vyndání sim karty
  • manuál a další dokumentace


Navštivte náš YouTube kanál



Parametry OPPO Find N2 Flip 8GB / 256GB Dual SIM Moonlit Purple

Konstrukce

Stav
Nový
Konstrukce
Ohebná
Hmotnost
191g
Výška
85,5mm
Šířka
75,2mm
Hloubka
16,02mm
Odolné (outdoor)
Ano
Typ odolnosti
IPX4
Konfigurace karet
Dual SIM

Baterie a nabíjení

Kapacita baterie
4300mAh
Vyměnitelná baterie
Ne
Rychlonabíjení
Ano
Bezdrátové nabíjení
Ne
Standard nabíjení
PD; QC; SuperVOOC
Max. výkon drátového nabíjení
44W
Doba nabíjení na 50 %
57min.

Displej

Úhlopříčka displeje
6.8"
Rozlišení displeje
2520 × 1080bodů
Technologie displeje
LTPO AMOLED
Typ displeje
AMOLED
Poměr velikosti displeje k tělu
86,48%
Tvar výřezu v displeji
Průstřel
Frekvence displeje
120Hz
Always On
Ano
LTPO
Ano
Typ ochrany
Corning Gorilla Glass 5
Maximální jas
1600nitů
Úhlopříčka displeje - 2. displej
3.26"
Rozlišení displeje - 2. displej
720 × 382bodů
Technologie displeje - 2. displej
AMOLED
Frekvence displeje - 2. displej
60Hz
Typ displeje - 2. displej
AMOLED
Maximální jas - 2. displej
900nitů

Fotoaparát

Typy objektivů
širokoúhlý; klasický
Počet objektivů zadního fotoaparátu
2x
Počet objektivů předního fotoaparátu
1x
Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
50Mpx
Clona hlavního zadního fotoaparátu
f/1.8
Rozlišení širokoúhlého fotoaparátu
8Mpx
Clona širokoúhlého fotoaparátu
f/2.2
Typ stabilizace obrazu
EIS
Stabilizace
Elektronická
Rozlišení předního fotoaparátu
32Mpx
Clona předního fotoaparátu
f/2.4
Podporovaná rozlišení videa
3840 x 2160 / 30 FPS; 1920 x 1080 / 60 FPS; 1920 x 1080 / 240 FPS; 1280 x 720 / 480 FPS
Zaostřování
PDAF
Funkce fotoaparátu
blesk

Konektivita

Datové služby
5G; 4G; 3G; 2G
Bezdrátové technologie
WiFi; NFC; GPS; Bluetooth
Podpora 4G (LTE)
Ano
Pásma 4G (LTE)
800, 900, 1800, 2100, 2600MHz
Systémový konektor
USB-C
Infračervený port
Ne
Bluetooth
Ano
Verze bluetooth
5.3
Wi-Fi
802.11 a/b/g/n/ac/ax
NFC
Ano
Konektor jack 3,5mm
Ne
Stereo reproduktory
Ano
FM rádio
Ne
Podpora OTG
Ano
Typ SIM
nanoSIM
Podpora dvou SIM karet
Podpora eSIM
Ne

Navigace

Senzory
Světelný; Přiblížení; krokoměr; Kompas; Gyroskop; Colour Temperature; Akcelerometr
GPS modul
Ano
Podpora satelitů GPS
QZSS; Nav IC; GPS; GLONASS; GALILEO; BEIDOU; A-GPS
Geotagging
Ano
Digitální kompas
Ano

Obecné

Česká lokalizace
Ano
Distribuce
CZ
Oficiální představení telefonu
Prosinec 2022

Operační systém

Mobilní služby
Google Mobile Services
Operační systém
Android
Verze OS
Android 13
Nadstavba
Color OS 13

Paměť

Uživatelská paměť
Paměťová karta
Ne
Paměť RAM
8GB
Typ paměti
UFS 3.1

Výkon

Typ procesoru
Dimensity 9000+
Frekvence procesoru
3200MHz
2. Frekvence procesoru
1800MHz
Počet jader procesoru
8
AnTuTu Benchmark
773574bodů
Geekbench Single-core
1306bodů
Geekbench Multi-core
4293bodů
Grafický chip
Mali-G710 MC10

Zabezpečení

Čtečka otisku prstů
Ano, na rámečku
 
Více parametrů






OPPO OPPO Find N2 Flip 8GB / 256GB Dual SIM Moonlit Purple OPPO Find N2 Flip 8GB / 256GB Dual SIM Moonlit Purple OPPOFN2FLIPPUR256 OPPOFN2FLIPPUR256 OPPOFN2FLIPPUR256 OPPOFN2FLIPPUR256 OPPOFN2FLIPPUR256 OPPOFN2FLIPPUR256 OPPOFN2FLIPPUR256 Náhled OPPO Find N2 Flip 8GB / 256GB Dual SIM Moonlit Purple Product #: OPPOFN2FLIPPUR256 5 stars, 1 counts Regular price: Kc 24 590 23989
Nastavení cookies: Aby web fungoval, tak jak ho znáte

Aby naše webové stránky fungovaly správně, našli jste na nich, co hledáte, ušetřili spoustu času a nezobrazovaly se vám věci, které Vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Tyto cookies jsou nutné pro správné fungování našich webových stránek. Vždy aktivní.

Čím víc lidí má statistické cookies zapnuté, tím lépe můžeme naše stránky vyladit. Tyto cookies shromažďují informace o tom, jak lidé web používají, které stránky navštívili, na co klikají. a na které odkazy jsi klikla. Všechny informace, které soubory cookie shromažďují, jsou souhrnné a anonymní.

Díky marketingovým cookies třetích stran vám můžeme připomenout nabídky, které jste si prohlíželi na našich stránkách, i jinde na internetu. Když tyto cookies zakážete, reklam bude pořád stejně. Ovšem na věci, které vás nezajímají.

Zavřít
arr
arr
Bonus program
Nákupem tohoto produktu získáte ... bodů(y).
arr
Hlídací pes
...
Jakmile tento produkt dorazí na sklad, chci poslat zprávu na e-mail.
Až cena klesne pod Kč s DPH, chci poslat zprávu na e-mail.