info
info

Nothing Phone (2a) 8GB / 128GB Dual SIM Black

star star star star star 
 100% 

Úhlopříčka displeje 6,7 ", Technologie displeje AMOLED, Podpora dvou SIM karet, Typ procesoru Mediatek Dimensity 7200 Pro, Počet jader procesoru 8, Paměť RAM 8 GB, Uživatelská paměť 128 GB, Rozlišení předního fotoaparátu 32 Mpx, Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu 50 Mpx, GPS modul, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, Typ SIM nano SIM, Kapacita baterie 5000 mAh, Rozlišení displeje 1080 x 2412 bodů

Více parametrů
Barva:
Uživ. paměť:
RAM:
loading...  kontrola dostupnosti ...

7 989 Kč

6 602 Kč bez DPH

Přikupte až 2 produkty se slevou 338 Kč

Koupit na splátky Cofidis  od 799,- /měs.

Nákupem tohoto produktu získáte dopravu ZDARMA

  • CZ distribuce
  • Záruka 24 měsíců
  • Servis v ČR



  • Výrobce: Nothing
  • Kód: NP2A128BK

Garance nejlepšího nákupu

99% zákazníku Heureka nás doporučuje.
Průměrná doba dodání zboží je 1,5 dne.



Popis produktu Nothing Phone (2a) 8GB / 128GB Dual SIM Black

Klíčové vlastnosti

  • Kombinace 50 Mpx hlavní čočky s optickou stabilizací a „šíra“ na zádech
  • Vylepšená přední kamerka s 32 Mpx senzorem
  • Unikátní „obnažený“ design a praktické a zároveň velice efektní osvětlení Glyph na zádech, jež lze robustně uživatelsky přizpůsobit
  • Masivní 6.7" AMOLED displej se 120Hz obnovovací frekvencí 
  • Osvědčený výkon procesoru Mediatek Dimensity 7200 Pro (4 nm)
  • Vysokokapacitní baterie a 45W rychlonabíjení přes kabel
  • Nejlepší softwarová podpora Androidu 14 se vskutku minimalistickou nástavbou Nothing OS 2.5

Nothing Phone 2a

Naprostý unikát podruhé a ještě lépe

Svěží vánek na poli (pro mnohé už ne moc zajímavých) mobilních telefonů se vrací ve velkém stylu! Londýnský start-up Nothing znovu vlévá tomuto odvětví srdci do žil díky své dechberoucí placce Nothing Phone (2a)!

Phone (2a) překvapí nejenom púchvatnými designovými odlišnostmi od standardních kapesních společníků, ale i svými parametry.  Masivní 6.7" OLED displej s fantasticky plynulou, adaptivní 120Hz obnovovací frekvencí a poměrem 20:9 v rozlišení FHD+ (2412 x 1080). Nechte se ohromit širokou paletou barev, věrnou reprodukcí jasnějších a výraznějších barev a těmi nejčernějšími černými díky použité technologii AMOLED.

Plochý displej Phonu (2a) až na výřez pro přední kameru ve formě průstřelu navíc zabírá naprostou většinu těla a zprostředkovává Vám tak širokoúhlé sledování videí či filmů takřka bez jakýchkoli rušivých elementů.

Nothing Phone 2a

Ta nejlepší notifikační dioda na trhu v ještě efektivnější formě

Esteticky výjimečné tělo telefonu sestává z tvrzeného skla na displeji i na „průhledových“ zádech a z rámečku z recyklovaného hliníku, který tyto dvě úhledné půlky drží pohromadě. Na levé straně rámečku jsou usazena tlačítka ovládání hlasitosti, na pravé zase čudlík zamknutí telefonu. Bleskurychlou čtečku otisků prstů naleznete zabudovanou pod displejem. Telefon navíc splňuje certifikaci stupně krytí IP54, což v praxi znamená, že nad nějakým tím prachem či špínou mávne rukou a v dešti se s ním schovávat pod střechy také nemusíte.

Ať už je však Phone (2a) seberobustnější, není od věci nepokoušet štěstí a zainvestovat do adicionálního tvrzeného skla, případně rovnou do slušivého ochranného krytu.

Pokud Vás svou zvláštností nenadchne už samotný estetický dojem z industriálně „obnažených“ zad, u vytržení naprosto jednoznačně budete z notifikační diody „pro zkušené a pokročilé“ – tzv. Glyph Interface aneb záda protínající sestava LED pásků, jejichž čistě bílé osvětlení figuruje nejenom jako lapač zvědavých pohledů kolemjdoucích, ale i nebývale šikovná a uživatelsky nastavitelná notifikační estráda, zde jakožto hlavní tahák Nothing Phonu pochopitelně nemůže chybět!

Z upravitelných sérií blikání se můžete dozvědět nejen o obdrženém mailu, SMSce nebo se ujistit, že se telefon nabíjí, ale lze je přiřadit i k jednotlivým kontaktům – snadno tak lze bez pohlédnutí na displej rozpoznat, zda Vám volá drahá polovička nebo otravný telemarketer. Aby toho nebylo málo, položením telefonu na displej lze zapnout tichý mód a informovat se pouze pomocí blikajících světel.

Nothing Phone 2a

Už tak výtečná fotosestava postupuje o level výš

V době, kdy se výrobci pomalu snaží vměstnat na záda telefonů víc foťáků, než máte prstů na jedné ruce, Nothing se tvrdohlavě vydává opačným směrem – heslo „kvalita, ne kvantita“ zde zase přichází vhod!

Proto na, už tak opravdu výjimečných, zádech Phone (2a) naleznete kombinaci klasické čočky pro dechberoucí snímky a ultraširokoúhlé kamerky, jež Vám umožňuje všezabírající 114stupňový úhel pohledu. V obou případech se jedná o čočky ve velice slušném rozlišení 50 Mpx s brilantní světelností, poskytující kvalitní snímky nezávisle na denní době.

Fotoaparát nabízí tradiční funkce jako automatické ostření a několikero režimů focení - od obligátního portrétního přes mód panoramatický až po ten plně manuální. Díky funkci HDR pořídíte perfektně vyvážené snímky i v přímém slunečním světle. Nechte své kamarády vyniknout – efektně rozmažte pozadí a nechte fotografovaný subjekt dokonale vyznít. Telefonem samozřejmě nahrajete i video, a to v detailním 4K či zpomaleném Full HD rozlišení!

Přední, v průstřelu ukrytá kamerka v parádním rozlišení 32 Mpx nabízí ty nejvyladěnější selfies díky zkrášlujícímu módu, i zde využitelné možnosti rozostření a s její pomocí odemknete telefon via technologii rozpoznání obličeje.

Brilantní výkon po celý den a ještě rychlejší nabíjení

Ve výtečně tlučícím srdci Phone (2a) najdete osvědčené osmijádro Mediatek Dimensity 7200 Pro s výpočetním výkonem o taktu 2x 2.8 GHz, 6x 2.0 GHz, jež kombinuje stabilní a nečekaně citlivý výkon s vynikající životností baterie a spolu s grafickým čipem Mali-G610 MC4 Vám zajistí používání bez záseků a ohromující vizuál. Procesoru zdatně sekunduje vysoká operační paměť 12 GB RAM. Ať už se tudíž rozhodnete telefon zatížit tou nejnáročnější hrou či snad nepřehlednými excelovskými tabulkami, pro „dvojku“ to nebude sebemenší problém.

Interní paměť telefonu je 256 GB velká a díky podpoře sítí 5G a svižnému Wi-Fi 6 hrozí, že se Vám ji podaří zaplnit docela rychle - paměťovkou zde situaci ovšem nezachráníte. Když už ne paměť, Phone (2a) aspoň pojme dvě nanoSIM karty zároveň, takže Vám umožní snadno si oddělit osobní život od toho pracovního.

Pro zážitek z hudby ve vysokém rozlišení stačí zapojit sluchátka do USB-C portu vespod přístroje nebo se zaposlouchat do nesmírně hlasitých stereo reproduktorů. Další, se zvukem nesouvisející technologie jako například NFC či precizní dvoupásmová geolokace jsou také samozřejmostí.

Kapacita baterie od minule taktéž nabobtnala, a to na slušných 5000 mAh, což je hodnota, která díky inteligentní optimalizaci na svých bedrech utáhne i tak výkonný procesor přinejmenším po celý den. Nabijete ji pomocí USB-C kabelu a díky podpoře vylepšeného a ještě rychlejšího 45W nabíjení za cca 55 minut (počítejte ovšem s tím, že i tentokrát budete nabíječku v krabičce hledat marně).

Z nejpopulárnějšího systému v telefonech je teenager!

Zbrusu nová verze velice oblíbeného systému pro mobilní zařízení od společnosti Google. Již 14. generace nazvaná jednoduše 14 i nadále dokazuje, že v jednoduchosti je síla. Nová verze jako vždy přináší fůru vylepšení, mimo jiné vizuálně i funkčně pozměněný vzhled systému s ještě vyšší mírou možností personalizace a robustní nastavitelností přístupnosti, zase o kus vylepšené zabezpečení Vašich citlivých dat skrze přidělování práv jednotlivým aplikacím nebo nativní zobrazení fotek v Ultra HDR.

Nejnovější Android je zde upravený k nepoznání prostřednictvím nové nástavby Nothing OS 2.5. Znamená to mimo jiné zaměření na harmonický balanc minimalismu co do vzhledu i do funkcionality – můžete se těšit na ještě intuitivnější, lépe vypadající přeliv systému, nabízející robustní úpravu toho, jak telefon používáte, mimo jiné i skrzevá úhledné widgety, klávesové zkratky a eliminaci jakýchkoli rušivých vizuálních vjemů. Snaha telefon zjednodušit jen na to nejpodstatnější a tím pádem Vám i zefektivnit život je zde cílem číslo jedna!

Systém Android 14 nabízí více jak 3 000 000 her a aplikací.

 

 



Obsah balení Nothing Phone (2a) 8GB / 128GB Dual SIM Black

  • Nothing Phone (2a)
  • Oboustranný USB-C kabel
  • Jehla pro vyndání SIM karty
  • Manuál a ostatní dokumentace


Video recenze Nothing Phone (2a) 8GB / 128GB Dual SIM Black

Odebírejte náš kanál a o žádné další video už nepřijdete.



Porovnat tento produkt s jinými

Nothing Phone (2a)

Parametry Nothing Phone (2a) 8GB / 128GB Dual SIM Black

Konstrukce

Stav
Nový
Konstrukce
Dotyková
Hmotnost
190g
Výška
161,7mm
Šířka
76,3mm
Hloubka
8,6mm
Odolné (outdoor)
Ne
Typ odolnosti
IP54
Barva
Konfigurace karet
Dual SIM
Notifikační dioda
Ano

Baterie a nabíjení

Kapacita baterie
5000mAh
Vyměnitelná baterie
Ne
Bezdrátové nabíjení
Ne
Max. výkon drátového nabíjení
45W
Doba nabíjení na 50 %
23min.

Displej

Úhlopříčka displeje
6,7"
Rozlišení displeje
1080 x 2412bodů
Technologie displeje
AMOLED
Typ displeje
AMOLED
Počet barev
1 bilión
Poměr velikosti displeje k tělu
91,65%
Tvar výřezu v displeji
Průstřel
Frekvence displeje
120Hz
Typ ochrany
Corning Gorilla Glass
Maximální jas
1300nitů

Fotoaparát

Typy objektivů
širokoúhlý; klasický
Počet objektivů zadního fotoaparátu
2x
Počet objektivů předního fotoaparátu
1x
Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
50Mpx
Clona hlavního zadního fotoaparátu
f/ 1.9
Rozlišení širokoúhlého fotoaparátu
50Mpx
Clona širokoúhlého fotoaparátu
f/ 2.2
Typ stabilizace obrazu
OIS; EIS
Stabilizace
Elektronická;Optická;; Elektronická;Optická;
Rozlišení předního fotoaparátu
32Mpx
Clona předního fotoaparátu
f/ 2.2
Podporovaná rozlišení videa
3840 x 2160 / 30 FPS; 1920 x 1080 / 30 FPS
Zaostřování
PDAF
Funkce fotoaparátu
panorama; HDR; blesk

Konektivita

Datové služby
5G; 4G; 3G; 2G
Bezdrátové technologie
WiFi; GPS; Bluetooth; NFC
Konektory
USB-C
Systémový konektor
USB-C
Bluetooth
Ano
Verze bluetooth
5.3
Wi-Fi
802.11 a/b/g/n/ac
NFC
Ano
Stereo reproduktory
Ano
Podpora OTG
Ano
Typ SIM
nano SIM
Podpora dvou SIM karet
Podpora eSIM
Ne

Navigace

Senzory
Kompas; Akcelerometr; Gyroskop
GPS modul
Ano
Podpora satelitů GPS
GPS

Obecné

Další funkce
Glyph Interface (LED pásky na zádech)
Česká lokalizace
Ano
Distribuce
CZ
Oficiální představení telefonu
Březen 2024

Operační systém

Mobilní služby
GSM; LTE; HSPA; 5G
Operační systém
Android
Verze OS
14
Nadstavba
Nothing OS 2.5

Paměť

Uživatelská paměť
Paměťová karta
Ne
Paměť RAM
8GB

Výkon

Typ procesoru
Dimensity 7200 Pro
Počet jader procesoru
8
Grafický chip
Mali-G610 MC4

Zabezpečení

Čtečka otisku prstů
Přední strana
 
Více parametrů

Příslušenství Nothing Phone (2a) 8GB / 128GB Dual SIM Black


1 2



1 2




Alternativní produkty Nothing Phone (2a) 8GB / 128GB Dual SIM Black




Naleznete v těchto kategoriích




Naleznete v těchto kategoriích






Nastavení cookies: Aby web fungoval, tak jak ho znáte

Aby naše webové stránky fungovaly správně, našli jste na nich, co hledáte, ušetřili spoustu času a nezobrazovaly se vám věci, které Vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Tyto cookies jsou nutné pro správné fungování našich webových stránek. Vždy aktivní.

Čím víc lidí má statistické cookies zapnuté, tím lépe můžeme naše stránky vyladit. Tyto cookies shromažďují informace o tom, jak lidé web používají, které stránky navštívili, na co klikají. a na které odkazy jsi klikla. Všechny informace, které soubory cookie shromažďují, jsou souhrnné a anonymní.

Díky marketingovým cookies třetích stran vám můžeme připomenout nabídky, které jste si prohlíželi na našich stránkách, i jinde na internetu. Když tyto cookies zakážete, reklam bude pořád stejně. Ovšem na věci, které vás nezajímají.

Zavřít
arr
arr
Bonus program
Nákupem tohoto produktu získáte ... bodů(y).
arr
Hlídací pes
...
Jakmile tento produkt dorazí na sklad, chci poslat zprávu na e-mail.
Až cena klesne pod Kč s DPH, chci poslat zprávu na e-mail.