info
info
ASUS ROG Phone 7 Ultimate 16GB / 512GB Dual SIM Storm White (90AI00H4-M000N0)
ASUS ROG Phone 7 Ultimate 16GB / 512GB Dual...

34 789 Kč

28 751 Kč bez DPH
Bohužel, prodej tohoto produktu skončil
 

ASUS ROG Phone 7 Ultimate 16GB / 512GB Dual SIM Storm White (90AI00H4-M000N0)

5

Úhlopříčka displeje 6.78 ", Technologie displeje AMOLED, Podpora dvou SIM karet, Typ procesoru Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, Počet jader procesoru 8, Paměť RAM 16 GB, Uživatelská paměť 512 GB, Rozlišení předního fotoaparátu 32 Mpx, Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu 50 Mpx, GPS modul, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax/be, Bluetooth, Podpora 4G (LTE), Typ SIM nanoSIM, Kapacita baterie 6000 mAh, Rozlišení displeje 2448 x 1080 bodů

více parametru
Bohužel, prodej tohoto produktu skončil
Dobrou zprávou zůstává, že lze koupit zajímavé příslušenství.


  • Výrobce: ASUS
  • Kód: AI2205-16G512GU-WH-EU

Příslušenství ASUS ROG Phone 7 Ultimate 16GB / 512GB Dual SIM Storm White (90AI00H4-M000N0)


1 2 3 4 5 ... 6



1 2 3 4 5 ... 6

Popis produktu ASUS ROG Phone 7 Ultimate 16GB / 512GB Dual SIM Storm White (90AI00H4-M000N0)

Klíčové vlastnosti

  • Překrásný 6.78" AMOLED displej s jemnou 165Hz obnovovací frekvencí a HDR10+
  • Robustní ochrana Corning Gorilla Glass Victus
  • Neskutečný výkon mobilní platformy Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
  • Praktický i nebývale efektní ROG Vision PMOLED displej na zádech
  • Jedinečné, o 10% efektivnější chlazení podpořené vývěrou AeroActive Portal, odvádějící teplo od schopných vnitřností telefonu podstatně rychleji
  • Parádní hlavní fotoaparát s rozlišením 50 Mpx, širokoúhlá kamerka a dedikované makro
  • Dlouhá výdrž 6 000mAh baterie se superrychlým nabíjením výkonem 65 W
  • Propracovaný systém Armoury Crate přinášející vychytávky pro hráče
  • Větráček s extra tlačítky a zabudovaným subwooferem AeroActive Cooler 7 součástí balení
  • Výtečná konektivita s Bluetooth 5.3, NFC, obligátními 5G sítěmi a podporou budoucího standardu Wi-Fi 7

ASUS ROG Phone 7

Již sedmá verze ultimátního herního mobilu s větráčkem v balení

U nového modelu nejznámějšího herního telefonu ROG Phone v podobě ROG 7 Ultimate se s nedostatkem výkonu i v těch nejnáročnějších mobilních hrách nemáte šanci setkat!

Zaměření na hráče se projevuje takřka ve všech parametrech tohoto telefonu, což dokládá po vzoru veškerých předchozích verzí ROG Phonu i nezvykle agresivní a futuristický design, díky kterému si svého herního miláčka s jakoukoli jinou mobilní „plackou“ opravdu nespletete.

ASUS ROG Phone 7

Zásadní změna ve zdroji výkonnosti

O naprosto aktuálních vnitřnostech ROG Phone 7 Ultimate se nedá než mluvit v superlativech. Ještě aby ne, hlavní hvězdou je zde totiž zbrusu nový a tím pádem jeden z vůbec nejvýkonnějších osmijádrových procesorů dneška v podobě Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 s výpočetním výkonem o taktu 1x 3.2 GHz, 4x 2.8 GHz a 3x 2.0 GHz, který kombinuje brutální a zároveň nečekaně citlivý výkon s vynikající životností baterie a spolu s grafickým čipem Adreno 740 Vám zajistí nepřekonatelný výkon a uchvacující vizuál.

Procesoru zdatně sekunduje operační paměť 16 GB RAM, což garantuje, že se i za pár let v záplavě nových titulů a aplikací s ROG neztratíte. Výkon systému si navíc můžete přizpůsobit sami pomocí volitelných výkonnostních režimů.

Množství interní paměti je také pro účely co nejlepších herních zážitků naprostý nadstandard - konkrétně nevídaných 512 GB, se kterými Vás absence slotu na paměťovku mrzet vážně nemusí. V neposlední řadě ROG navíc k tomu pojme dvě nanoSIM karty zároveň, takže Vám nic nebrání oddělit si osobní život od toho pracovního.

ASUS ROG Phone 7

Nadpozemský vysokofrekvenční displej s vyšší svítivostí

Dalším důležitým faktorem je fantastický, 165Hz vysokofrekvenční displej s neskutečně rychlou latencí dotyku 23 ms a dvojnásobnou 720 Hz vzorkovací frekvencí. Tato masivní 6.78” AMOLED plocha s netradičním poměrem 20.4:9 v rozlišení FHD+ (2448 x 1080) podporuje rychlost Vašich reflexů a popostrčí Vás tak k suverénnímu vítězství.

Nechte se ohromit širokou paletou barev, věrnou reprodukcí jasnějších a výraznějších barev a těmi nejčernějšími černými díky použité technologii AMOLED a širokému barevnému gamutu DCI-P3, případně, oproti loňsku, i mnohem vyšší svítivostí až 1500 nitů.

Displej u série ROG 7 je narozdíl od naprosté většiny smartphonů obklopen nemalými rámečky, a to z čistě praktických důvodů – díky tomu si nebudete ve výhledu na důležitý mač zavázet prsty. I přes širší rámečky je pro chvíle mezi hraním sledování filmů v tom nejdetailnějším formátu HDR10+ a procházení webu a čtení fantastickým zážitkem.

ASUS ROG Phone 7

Futuristické tělo s dotykovými senzory na bocích, druhým displejem na zádech a ještě lepším motorizovaným chlazením

Designem již tradičně netradiční tělo telefonu sestává z jednoho z vůbec nejtvrdších tvrzených skel Gorilla Glass Victus na displeji, jen o ždibec slabšího GG3 na zádech a hliníkového rámečku uprostřed. Na zádech verze Ultimate standardní svítivé ROG logo víc než nahrazuje druhý plnohodnotný PMOLED displej, který Vás pomocí volitelných animací nanejvýš stylově upozorní na telefonáty, zahájení nabíjení a další události!

Speciální chladící systém GameCool 7 ve šťastné sedmičkové generaci prošel dalšími vylepšeními a nabízí tak až o 10% efektivnější odvádění tepla od výkonného procesoru - u verze Ultimate dokonce via tzv. AeroActive Portal, vývěrou odvádějící teplo přímo do chladiče.

Na pravé straně rámečku jsou usazena tlačítka zamknutí telefonu a ovládání hlasitosti. Nejpokročilejší verze dotykových senzorů na bocích AirTrigger Vám i tentokrát nabízí příjemnější ovládání her dohromady s vibrační odezvou. Eticky se blíže lepším herním výkonům nepřiblížíte!

K ovládání lze také krom senzorů využít osmi pohybových gest a gyroskopického míření, ve střílečkách tak revolučního.

Čtečku otisků prstů pro jednoduché avšak bezpečné odemknutí systému zde najdete zabudovanou přímo v displeji. Jistotou i v mizerném počasí je i částečná voděodolnost dle stupně krytí IP54 – teď už ROG nějaký ten deštík z míry nevyvede!

ASUS ROG Phone 7

Výbava stavěná na míru hráčům

Ohromující výbava figuruje i u reprodukce zvuku – do boků širšího těla se s pomocí expertízy audiomágů z Diracu podařilo napasovat od loňska co do hlasitosti o 50% výkonnější stereo reproduktory s podporou prostorového zvuku a technologie Hi-Res Audio, resp. podpora bezztrátového kodeku aptXTři mikrofony s potlačením okolního šumu jsou navíc jistotou bezproblémové domluvy se spoluhráči. Pokud navíc k telefonu připojíte větráček AeroActive Cooler 7, krom lepšího odvětrávání a extra tlačítek Vás čeká i revoluční nápad v podobě adicionálního subwooferu, který z telefonu vytvoří ten nejhlasitější přenosný zdroj zvuku.

Standardem je i 3,5mm jack pro poslech skrz sluchátka s kabelem, pomocí kterého lze ocenit i v útrobách telefonu integrovaný DAC převodník profesionální kvality.

V rámci konektivity je ROG také na špici – extrasilné Wi-Fi připojení v nejnovějším standardu 6E i plná podpora budoucí Wi-Fi 7 je jistotou kompetitivnosti, 5G konektivita je povinnou třešničkou na dortu a technologie HyperFusion, která umožňuje simultánní připojení k oběma zároveň, je zárukou toho nejstabilnějšího hraní. Bluetooth 5.3 a NFC jsou také samozřejmostí.

ASUS ROG Phone 7

Multifunkční trio čoček a vylepšená selfíčka

Hlavnímu fotoaparátu vybavenému čočkou SONY IMX766 v rozlišení 50 Mpx dělá společnost 13 Mpx širokoúhlý objektiv a 5 Mpx makro kamerka s ultraširokým úhlem záběru pro zachycení těch nejmenších zázraků světa.

Fotoaparát nabízí tradiční funkce jako automatické ostření a několikero režimů focení - od obligátního portrétního přes režim panorama či režim noční až po plně manuální Pro mód. Novinkou je i tzv. Light Trail mód, se kterým zachytíte efektní kompozice poseté světelnými stopami reflektorů projíždějících aut. Díky funkci HDR pořídíte perfektně vyvážené snímky i v přímém slunečním světle.

S ROG Phonem samozřejmě nahrajete i video, a to až v 8K (tj. 7680 x 4320) ve filmových 24 snímcích za sekundu, případně v plynulejším 4K či Full HD.

O poznání vylepšenou přední 32 Mpx čočkou pořídíte slušivá selfíčka a odemknete telefon pomocí technologie rozpoznání obličeje.

ASUS ROG Phone 7

Nevyčerpatelná energie rozdělená vedví

Tělo telefonu ukrývá masivní baterii o vysoké kapacitě 6000 mAh, která Vám poskytne videoherní uplatnění po celý den. Nabijete ji pomocí USB-C kabelu a díky podpoře superrychlého nabíjení o výkonu 65W v naprostém mžiku. Druhý USB-C port určený primárně pro připojení příslušenství (byť k nabíjení poslouží také skvěle) naleznete na levém boku.

Baterie je rozdělena na dvě části s deskou plošných spojů uprostřed. Tento design se stará o to, abyste se nemuseli dotýkat míst, která se zahřívají nejvíce, čímž je hraní ještě pohodlnější. Stejně jako u „šestky“ i zde figurují softwarové optimalizace, díky kterým dochází k podstatně menšímu opotřebovávání baterie.

ASUS ROG Phone 7

Bohaté příslušenství i z předchozích modelů

Schopnosti ROG Phonu velkou měrou rozšiřuje široká škála příslušenství, mimo jiné modulární gamepad Kunai 3 pro hraní nerozeznatelné od konzole (k dispozici v bílé či černé), přídavný větrák Aeroactive Cooler 7 s extra tlačítky a subwooferem navíc (že byste ho jakožto vlastníci modelu Ultimate potřebovali se však říct nedá), držák na libovolný gamepad ROG Clip nebo univerzální tvrzené sklo, se kterým odolnému sklu GG Victus na displeji nehrozí už vůbec žádné nebezpečí. Mnohé vymoženosti připojitelné k ROG 6 a starším modelům můžete naštěstí využít i zde!

Pokud chcete mít větší paletu možností, jak zainvestovat do Vašeho nového ROG Phonu, stačí rozkliknout sekce i s jinými než nutně oficiálními tvrzenými skly, slušivými ochrannými kryty či flipovými pouzdry, jež mohou rozšířit schopnosti telefonu například o stojánek či kapsy na legitky.

ASUS ROG Phone 7

Z nejpopulárnějšího systému ve telefonech je teenager!

Nejnovější verze velice oblíbeného systému pro mobilní zařízení od společnosti Google. Již 13. generace nazvaná jednoduše 13 i nadále dokazuje, že v jednoduchosti je síla. Nová verze jako vždy přináší fůru vylepšení, mimo jiné vizuálně i funkčně pozměněný vzhled systému s vyšší mírou možností personalizace, možnost přizpůsobit si jazyk aplikací případ od případu, šikovnější widgety nebo například ještě o kus vylepšené zabezpečení Vašich citlivých dat s podstatně robustnějším přehledem o tom, co s kým sdílíte.

V případě ROG Phone 7 Vás navíc Android čeká oblažen nástavbou ROG UI, která je stejně jako vzhled i hardware ROGu zaměřena čistě na hráče a logicky umožňuje mimo jiné rychlejší přístup k unikátním funkcím tohoto telefonu. A pokud Vás z nějakého důvodu gamerský vzhled systému netankuje, můžete nástavbu jednoduše vyměnit za standardnější ZenUI

Systém Android 13 nabízí více jak 1 500 000 her a aplikací.




Obsah balení ASUS ROG Phone 7 Ultimate 16GB / 512GB Dual SIM Storm White (90AI00H4-M000N0)

asus rog phone 7 ultimate
  • větráček aeroactive cooler 7
  • usb-c kabel
  • 65w nabíječka do sítě
    • ochranný kryt
    • jehla pro vyndání sim karty
    • manuál a ostatní dokumentace


    Video-recenze ASUS ROG Phone 7 Ultimate 16GB / 512GB Dual SIM Storm White (90AI00H4-M000N0)



    Parametry ASUS ROG Phone 7 Ultimate 16GB / 512GB Dual SIM Storm White (90AI00H4-M000N0)

    Konstrukce

    Stav
    Nový
    Konstrukce
    Dotyková
    Hmotnost
    239g
    Výška
    173mm
    Šířka
    77mm
    Hloubka
    10,4mm
    Odolné (outdoor)
    Ano
    Typ odolnosti
    IP54
    Barva
    Konfigurace karet
    Dual SIM
    Notifikační dioda
    Ne

    Baterie a nabíjení

    Kapacita baterie
    6000mAh
    Vyměnitelná baterie
    Ne
    Rychlonabíjení
    Ano
    Bezdrátové nabíjení
    Ne
    Standard nabíjení
    PD 3.0
    Max. výkon drátového nabíjení
    65W
    Doba nabíjení na 50 %
    21min.

    Displej

    Úhlopříčka displeje
    6.78"
    Rozlišení displeje
    2448 x 1080bodů
    Technologie displeje
    AMOLED
    Typ displeje
    AMOLED
    Počet barev
    1 bilión
    Tvar výřezu v displeji
    Bez výřezu
    Frekvence displeje
    165Hz
    LTPO
    Ne
    Typ ochrany
    Corning Gorilla Glass Victus
    Maximální jas
    1500nitů

    Fotoaparát

    Typy objektivů
    širokoúhlý; makro; klasický
    Počet objektivů zadního fotoaparátu
    3x
    Počet objektivů předního fotoaparátu
    1x
    Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
    50Mpx
    Clona hlavního zadního fotoaparátu
    f/1.9
    Rozlišení širokoúhlého fotoaparátu
    13Mpx
    Clona širokoúhlého fotoaparátu
    f/2.2
    Rozlišení makro fotoaparátu
    5Mpx
    Rozlišení předního fotoaparátu
    32Mpx
    Clona předního fotoaparátu
    f/2.5
    Podporovaná rozlišení videa
    7680 x 4320 / 24 FPS; 3840 x 2160 / 60 FPS; 3840 x 2160 / 30 FPS; 3840 x 2160 / 120 FPS; 1920 x 1080 / 60 FPS; 1920 x 1080 / 30 FPS; 1920 x 1080 / 240 FPS; 1920 x 1080 / 120 FPS; 1280 x 720 / 480 FPS; 1280 x 720 / 30 FPS
    Zaostřování
    Automatické ostření
    Funkce fotoaparátu
    HDR

    Konektivita

    Datové služby
    5G; 4G; 3G; 2G
    Bezdrátové technologie
    WiFi; NFC; GPS; Bluetooth
    Podpora 4G (LTE)
    Ano
    Pásma 4G (LTE)
    800, 900, 1800, 2100, 2600MHz
    Systémový konektor
    USB-C
    Infračervený port
    Ne
    Bluetooth
    Ano
    Verze bluetooth
    5.3
    Wi-Fi
    802.11 a/b/g/n/ac/ax/be
    NFC
    Ano
    Konektor jack 3,5mm
    Ano
    Stereo reproduktory
    Ano
    FM rádio
    Ne
    Podpora OTG
    Ano
    Typ SIM
    nanoSIM
    Podpora dvou SIM karet
    Podpora eSIM
    Ne

    Navigace

    Senzory
    Světelný; Přiblížení; Kompas; Gyroskop; dotyková tlačítka na bocích; Akcelerometr
    GPS modul
    Ano
    Podpora satelitů GPS
    QZSS; Nav IC; GPS; GLONASS; GALILEO; BEIDOU
    Geotagging
    Ano
    Digitální kompas
    Ano

    Obecné

    Další funkce
    AirTrigger; AeroActive Portal pro lepší c; 2" PMOLED displej na zádech
    Česká lokalizace
    Ano
    Distribuce
    CZ

    Operační systém

    Mobilní služby
    Google Mobile Services
    Operační systém
    Android
    Verze OS
    Android 13
    Nadstavba
    ROG UI / ZenUI

    Paměť

    Uživatelská paměť
    Paměťová karta
    Ne
    Paměť RAM
    16GB
    Typ paměti
    UFS 4.0

    Výkon

    Typ procesoru
    Snapdragon 8 Gen 2
    Frekvence procesoru
    3200MHz
    2. Frekvence procesoru
    2800MHz
    Počet jader procesoru
    8
    Grafický chip
    Adreno 740

    Zabezpečení

    Čtečka otisku prstů
    Ano, v displeji
     
    Více parametrů






    ASUS ASUS ROG Phone 7 Ultimate 16GB / 512GB Dual SIM Storm White (90AI00H4-M000N0) ASUS ROG Phone 7 Ultimate 16GB / 512GB Dual SIM Storm White (90AI00H4-M000N0) AI2205-16G512GU-WH-EU AI2205-16G512GU-WH-EU AI2205-16G512GU-WH-EU AI2205-16G512GU-WH-EU AI2205-16G512GU-WH-EU Náhled ASUS ROG Phone 7 Ultimate 16GB / 512GB Dual SIM Storm White (90AI00H4-M000N0) Product #: AI2205-16G512GU-WH-EU 5 stars, 1 counts Regular price: Kc 35 390 34789
    Nastavení cookies: Aby web fungoval, tak jak ho znáte

    Aby naše webové stránky fungovaly správně, našli jste na nich, co hledáte, ušetřili spoustu času a nezobrazovaly se vám věci, které Vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

    Tyto cookies jsou nutné pro správné fungování našich webových stránek. Vždy aktivní.

    Čím víc lidí má statistické cookies zapnuté, tím lépe můžeme naše stránky vyladit. Tyto cookies shromažďují informace o tom, jak lidé web používají, které stránky navštívili, na co klikají. a na které odkazy jsi klikla. Všechny informace, které soubory cookie shromažďují, jsou souhrnné a anonymní.

    Díky marketingovým cookies třetích stran vám můžeme připomenout nabídky, které jste si prohlíželi na našich stránkách, i jinde na internetu. Když tyto cookies zakážete, reklam bude pořád stejně. Ovšem na věci, které vás nezajímají.

    Zavřít
    arr
    arr
    Bonus program
    Nákupem tohoto produktu získáte ... bodů(y).
    arr
    Hlídací pes
    ...
    Jakmile tento produkt dorazí na sklad, chci poslat zprávu na e-mail.
    Až cena klesne pod Kč s DPH, chci poslat zprávu na e-mail.