info
info
Vážení zákaznící, ve dnech 1.5. a 8.5.2024 bude prodejna v Praze uzavřena. Nadále však můžete objednávat online. Děkujeme za pochopení. Huramobil

Infinix Note 40 Pro 12GB / 256GB Dual SIM Titan Gold

star star star star star 
 100% 

Úhlopříčka displeje 6.78 ", Technologie displeje AMOLED, Podpora dvou SIM karet, Typ procesoru Helio G99 Ultimate, Počet jader procesoru 8, Paměť RAM 12 GB, Uživatelská paměť 256 GB, Rozlišení předního fotoaparátu 32 Mpx, Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu 108 Mpx, GPS modul, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, Infračervený port, Podpora 4G (LTE), Typ SIM nanoSIM, Kapacita baterie 5000 mAh, Rozlišení displeje 2436 × 1080 bodů

Více parametrů
Barva:
loading...  kontrola dostupnosti ...

6 890 Kč

5 694 Kč bez DPH


Koupit na splátky Cofidis  od 689,- /měs.

Nákupem tohoto produktu získáte dopravu ZDARMA

Obdržíte ZDARMA tyto produkty v hodnotě 390 Kč

Tyto produkty můžete přikoupit se SLEVOU

  • CZ distribuce
  • Záruka 24 měsíců
  • Servis v ČR



  • Výrobce: Infinix
  • Kód: IRINFINO40PROGO

Garance nejlepšího nákupu

99% zákazníku Heureka nás doporučuje.
Průměrná doba dodání zboží je 1,5 dne.



Popis produktu Infinix Note 40 Pro 12GB / 256GB Dual SIM Titan Gold

Klíčové vlastnosti

  • Zaoblený 6.78" AMOLED displej s 120Hz obnovovací frekvencí a kamerovým průstřelem, který roztažením své plochy efektně zobrazuje důležité notifikace
  • Esteticky výrazný design s umělou inteligencí obohaceným kruhovým podsvícením na zádech a odolností vůči postříkání díky stupni krytí IP54
  • Odladěný výkon procesoru Helio G99 Ultimate a parádní výdrž s 70W rychlonabíjením
  • 20W nabíjení bezdrátové, díky speciálnímu krytu proveditelné i s magnetickým uchycením
  • Kombinace precizní 108 Mpx hlavní čočky s optickou stabilizací a dedikovaného makra + parádní selfíčka z 32 Mpx předního foťáku
  • Natáčení videa v detailním 1440p/30 FPS
  • Nejnovější Android 14 s intuitivní nástavbou XOS
  • Opravdu nadstandardní množství příslušenství v balení v podobě nabíječky s kabelem, ochranného krytu s magnety zabudovanými do zad, tvrzeného skla a sluchátek

Infinix Note 40 Pro

To nejlepší z dílny Infinixu přichází

Esteticky výjimečný zářez do střední třídy s fůrou pokročilých funkcí navíc - toť to nejlepší z dílny budgetové značky Infinix v podobě Infinix Note 40 Pro. Telefony z této série jsou opásány obrovitánským, zaobleným 6.78” AMOLED displejem v rozlišení FHD+ (2436 x 1080), s fantasticky plynulou, 120Hz obnovovací frekvencí.

Nechte se ohromit ultraširokou paletou barev, věrnou reprodukcí jasnějších a výraznějších barev a těmi nejčernějšími černými díky použité technologii AMOLED.

Infinix Note 40 Pro

Zaoblený displej zabírá většinu plochy přední části telefonu, což však díky nijak zavázejícím rámečkům není na úkor kompaktnosti -  o žádného drobečka se při svých 190 gramech však opravdu nejedná. Pro vás to znamená větší množství zobrazených informací bez nutnosti prohánět se textem jak o život.

Přední kamerku zde navíc najdete ukrytou v moderním průstřelu, jenž je navíc možné softwarově protáhnout do stran a efektně tak zobrazovat důležité notifikace, takže se můžete těšit na ještě větší použitelnou, ale zároveň o nic méně funkční plochu.

Infinix Note 40 Pro

Tam, kam displej krytý robustním tvrzeným sklem Gorilla Glass nedosáhne, najdete tenké plastové tělo s honosně třpytivými zlatými či zelenou veganskou kůží pokrytými zády.

Netradiční zajímavostí je přítomnost tzv. Active Halo, kroužku sousedícího s čočkami na zádech, který funguje jako inteligentní LED podsvícení na bázi umělé inteligence

Díky pokročilým algoritmům dokáže rozpoznat různé scénáře a reagovat na ně efektním způsobem, který si navíc můžete sami upravit. Přizpůsobte si osvětlení podle svého a přiřaďte konkrétním aplikacím, kontaktům nebo událostem unikátní světelné notifikace.

Infinix Note 40 Pro

Na pravé straně rámečku naleznete tlačítka hlasitosti a zapínací čudlík, přičemž bleskurychlá čtečka otisků prstů je schována přímo pod displejem. Aby toho nebylo málo, telefon navíc odolá i nějakému tomu lijáku díky stupni krytí IP54.

Vzhledem k estetickým kvalitám přístroje není od věci nepokoušet štěstí a zainvestovat do adicionálního tvrzeného skla, případně rovnou do slušivého ochranného krytu či flipového pouzdra, jež mohou rozšířit schopnosti telefonu například o stojánek či kapsy na legitky.

Infinix Note 40 Pro

Multifunkční kombinace čoček

Infinix Note 40 Pro je vybaven velice schopnou trojicí snímačů!

Zadní kamerka ve vysokém rozlišení 108 Mpx a vybavená optickou stabilizací s až 3x bezztrátovým zoomem Vám umožňuje pořídit snímky plné precizních detailů i z větší vzdálenosti, přičemž společnost jí dělá dedikované 2 Mpx makro perfektní k nalezení krásy i v těch dříve přehlížených místech a do třetice všeho dobrého i 2 Mpx bokehová čočka pro rozmazání portrétů.

Přední 32 Mpx kamerou pořídíte slušivá selfies a odemknete telefon s pomocí pokročilého systému rozpoznání obličeje.

Infinix Note 40 Pro

Note 40 Pro nabízí několikero režimů focení (mimo jiné obligátní portrét či panorama) a s pomocí vysokého dynamického rozsahu a automatického ostření z ní dostanete snímky překvapivé kvality.

Natáčejte také detailní video v 1440p s 30 snímky za sekundu, plynulejší záznam ve Full HD/60 FPS či video časosběrné.

Infinix Note 40 Pro

Fantasticky odladěný výkon se silným zvukem od JBL

V srdci Notu bije optimalizovaná verze populárního procesoru MediaTek Helio G99 pod názvem G99 Ultimate o taktu 2 x 2.2 GHz a 6 x 2.0 GHz.

Procesoru zdatně sekunduje schopný grafický akcelerátor Mali-G57 a nadstandardní paměť 12 GB RAM, takže bát se náročnějších operací či snad neschopnosti naplno využít rozsáhlého multitaskingu netřeba.

Interní paměť je 256 GB velká, bohužel paměťovkou dále nerozšiřitelná. Když už ne paměť, Note aspoň pojme dvě nanoSIM karty zároveň, takže si lze snadno oddělit osobní život od toho pracovního.

Infinix Note 40 Pro

Kompatibilitě se meze nekladou - Bluetooth 5.0 a GPS jsou samozřejmostí, NFC pro jednodušší placení příjemným bonusem a audiem klidně i ve vysoké kvalitě je možné se opájet z hlasité dvojice repráků, perfektně odladěné vyhlášenými mistry přes zvuk, firmou JBL.

Záda telefonu ukrývají baterii o výtečné kapacitě 5000 mAh, která díky inteligentní optimalizaci na svých bedrech utáhne klidně i vysoce zatěžovaný procesor přinejmenším po celý den. Nabijete ji pomocí USB-C kabelu a díky podpoře ultrarychlého 70W nabíjení „do plných“ za něco málo přes půlhodinku. Pokud se neradi necháte svazovat kabely, můžete využít i 20W nabíjení bezdrátového.

Specifickou vlastností modelů Note 40 je možnost po vzoru populárních iPhonů nabíjet bezdrátově skrze magnetické nabíječky, tzv. skrz MagCharge, k využití této funkce je ovšem zapotřebí využít magnetického krytu v balení - do samotného přístroje se magnety vzhledem k množství funkcí v této cenovce již nepodařilo vměstnat.

Infinix Note 40 Pro

Nejpopulárnější systém v telefonech již počtrnácté!

Zbrusu nová verze velice oblíbeného systému pro mobilní zařízení od společnosti Google. Již 14. generace nazvaná jednoduše 14 i nadále dokazuje, že v jednoduchosti je síla. Nová verze jako vždy přináší fůru vylepšení, mimo jiné vizuálně i funkčně pozměněný vzhled systému s ještě vyšší mírou možností personalizace a robustní nastavitelností přístupnosti, zase o kus vylepšené zabezpečení Vašich citlivých dat skrze přidělování práv jednotlivým aplikacím nebo nativní zobrazení fotek v Ultra HDR.

V případě telefonů Infinix Vás Android čeká oblažen nástavbou XOS, zde konkrétně ve čtrnácté edici, což s sebou nese vyšší důraz na estetiku s barvami systému, které se přizpůsobují použité tapetě, rozšířené možnosti kopírování nejen textu, ale dokonce i médií mezi aplikacemi (skrzevá šikovnou funkci Smart Hub) či větší sepětí se schopnostmi umělé inteligence.

Systém Android 14 nabízí více jak 3 000 000 her a aplikací.

Infinix Note 40 Pro



Obsah balení Infinix Note 40 Pro 12GB / 256GB Dual SIM Titan Gold

  • Infinix Note 40 Pro
  • Ochranný kryt se zabudovanými magnety
  • 70W nabíječka do sítě
  • USB-C nabíjecí kabel
  • Sluchátka
  • Ochranné tvrzené sklo
  • Jehla pro vysunutí SIM karty
  • Manuál a další dokumentace


Navštivte náš YouTube kanál


Porovnat tento produkt s jinými

Infinix Note 40 Pro

Parametry Infinix Note 40 Pro 12GB / 256GB Dual SIM Titan Gold

Konstrukce

Stav
Nový
Konstrukce
Dotyková
Hmotnost
190g
Výška
164,35mm
Šířka
74,6mm
Hloubka
7,75mm
Odolné (outdoor)
Ano
Typ odolnosti
IP54
Barva
Konfigurace karet
Dual SIM

Baterie a nabíjení

Kapacita baterie
5000mAh
Vyměnitelná baterie
Ne
Rychlonabíjení
Ano
Bezdrátové nabíjení
Ano
Standard nabíjení
All-Round FastCharge 2.0
Max. výkon drátového nabíjení
70W
Max. výkon bezdrátového nabíjení
20W
Doba nabíjení na 50 %
16min.

Displej

Úhlopříčka displeje
6.78"
Rozlišení displeje
2436 × 1080bodů
Technologie displeje
AMOLED
Typ displeje
AMOLED
Počet barev
16 milionů
Poměr velikosti displeje k tělu
93,8%
Tvar výřezu v displeji
Průstřel
Frekvence displeje
120Hz
LTPO
Ne
Maximální jas
1300nitů

Fotoaparát

Typy objektivů
makro; klasický; hloubkový
Počet objektivů zadního fotoaparátu
3x
Počet objektivů předního fotoaparátu
1x
Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
108Mpx
Clona hlavního zadního fotoaparátu
f/1.75
Rozlišení makro fotoaparátu
2Mpx
Clona makro fotoaparátu
f/2.4
Rozlišení hloubkového fotoaparátu
2Mpx
Clona hloubkového fotoaparátu
f/2.4
Typ stabilizace obrazu
OIS
Stabilizace
Optická
Rozlišení předního fotoaparátu
32Mpx
Clona předního fotoaparátu
f/2.2
Podporovaná rozlišení videa
2560 x 1440 / 30 FPS; 1920 x 1080 / 60 FPS; 1280 x 720 / 30 FPS
Zaostřování
PDAF
Funkce fotoaparátu
Noční mód; HDR

Konektivita

Datové služby
4G; 3G; 2G
Bezdrátové technologie
WiFi; NFC; GPS; Bluetooth
Podpora 4G (LTE)
Ano
Pásma 4G (LTE)
800, 900, 1800, 2100, 2600MHz
Systémový konektor
USB-C
Infračervený port
Ano
Bluetooth
Ano
Verze bluetooth
5.0
Wi-Fi
802.11 a/b/g/n/ac
NFC
Ano
Konektor jack 3,5mm
Ne
Stereo reproduktory
Ano
FM rádio
Ano
Podpora OTG
Ano
Typ SIM
nanoSIM
Podpora dvou SIM karet
Podpora eSIM
Ne

Navigace

Senzory
Světelný; Přiblížení; Kompas; Infračervený; Gyroskop; Akcelerometr
GPS modul
Ano
Podpora satelitů GPS
GPS
Geotagging
Ano
Digitální kompas
Ano

Obecné

Česká lokalizace
Ano
Distribuce
CZ
Oficiální představení telefonu
Březen 2024

Operační systém

Mobilní služby
Google Mobile Services
Operační systém
Android
Verze OS
Android 14
Nadstavba
XOS 14

Paměť

Uživatelská paměť
Paměťová karta
Ne
Paměť RAM
12GB
Typ paměti
UFS 2.2

Výkon

Typ procesoru
Helio G99 Ultimate
Frekvence procesoru
2200MHz
2. Frekvence procesoru
2000MHz
Počet jader procesoru
8
AnTuTu Benchmark
456900bodů
Geekbench Single-core
925bodů
Geekbench Multi-core
2266bodů
Grafický chip
Mali-G57 MC2

Zabezpečení

Čtečka otisku prstů
Ano, v displeji
 
Více parametrů

Příslušenství Infinix Note 40 Pro 12GB / 256GB Dual SIM Titan Gold


1 2 3



1 2 3




Alternativní produkty Infinix Note 40 Pro 12GB / 256GB Dual SIM Titan Gold




Naleznete v těchto kategoriích




Naleznete v těchto kategoriích






Nastavení cookies: Aby web fungoval, tak jak ho znáte

Aby naše webové stránky fungovaly správně, našli jste na nich, co hledáte, ušetřili spoustu času a nezobrazovaly se vám věci, které Vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Tyto cookies jsou nutné pro správné fungování našich webových stránek. Vždy aktivní.

Čím víc lidí má statistické cookies zapnuté, tím lépe můžeme naše stránky vyladit. Tyto cookies shromažďují informace o tom, jak lidé web používají, které stránky navštívili, na co klikají. a na které odkazy jsi klikla. Všechny informace, které soubory cookie shromažďují, jsou souhrnné a anonymní.

Díky marketingovým cookies třetích stran vám můžeme připomenout nabídky, které jste si prohlíželi na našich stránkách, i jinde na internetu. Když tyto cookies zakážete, reklam bude pořád stejně. Ovšem na věci, které vás nezajímají.

Zavřít
arr
arr
Bonus program
Nákupem tohoto produktu získáte ... bodů(y).
arr
Hlídací pes
...
Jakmile tento produkt dorazí na sklad, chci poslat zprávu na e-mail.
Až cena klesne pod Kč s DPH, chci poslat zprávu na e-mail.