info
info

ASUS Zenfone 11 Ultra 16GB / 512GB Dual SIM Skyline Blue

star star star star star 
 80% 

Úhlopříčka displeje 6.78 ", Technologie displeje AMOLED, Podpora dvou SIM karet, Typ procesoru Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, Počet jader procesoru 8, Paměť RAM 16 GB, Uživatelská paměť 512 GB, Rozlišení předního fotoaparátu 32 Mpx, Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu 50 Mpx, GPS modul, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax/be, Bluetooth, Podpora 4G (LTE), Typ SIM nanoSIM, Kapacita baterie 5500 mAh, Rozlišení displeje 2400 × 1080 bodů

Více parametrů
Barva:
RAM:
loading...  kontrola dostupnosti ...
28 990 Kč   Akce platí do 28.04.2024

26 490 Kč

21 893 Kč bez DPH

Přikupte až 4 produkty se slevou 602 Kč

Koupit na splátky Cofidis  od 2 649,- /měs.

Nákupem tohoto produktu získáte dopravu ZDARMA

  • CZ distribuce
  • Záruka 24 měsíců
  • Servis v ČR



  • Výrobce: ASUS
  • Kód: ASUSZEN11ULTRA16BLU

Garance nejlepšího nákupu

99% zákazníku Heureka nás doporučuje.
Průměrná doba dodání zboží je 1,5 dne.



Popis produktu ASUS Zenfone 11 Ultra 16GB / 512GB Dual SIM Skyline Blue

Huramobil příslušenství

Klíčové vlastnosti

  • Fantastická vlajka z dílny ASUSu, jež kombinuje výjimečné parametry herního ROG Phonu 8 s minimalističtějším vzhledem
  • Překrásný 6.78" AMOLED LTPO displej s obnovovací frekvencí až 144 Hz a podporou HDR10
  • Robustní ochrana Corning Gorilla Glass Victus 2 stupeň krytí IP68 aneb kompletní voděodolnost
  • Naprostý výkonnostní vrchol v podobě mobilní platformy Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
  • Parádní hlavní fotoaparát s rozlišením 50 Mpx a gimbalovou stabilizací, širokoúhlá kamerka a teleskop s 3x optickým zoomem a OIS
  • Dlouhá výdrž 5500mAh baterie, 65W rychlonabíjení přes kabel resp. 15W nabíjení bezdrátové
  • Výtečná konektivita s Bluetooth 5.3, NFC, obligátními 5G sítěmi a podporou standardu Wi-Fi 7
  • Osvědčený Android 14, vylepšený uživatelsky přívětivou nástavbou ZenUI

ASUS Zenfone 11 Ultra

Dravec od ASUSu v podstatně civilnějším kabátku

Dravý výkon ROG Phonu, ovšem bez výlučného zaměření na hry - toť zbrusu nový ASUS Zenfone 11 Ultra, který se honosí dechberoucím 6.78 LTPO AMOLED displejem s poměrem 20:9, obnovovací frekvencí až 144 Hz (což je nutno říci maximum dosažitelné pouze při hraní her, pro klasické používání jde tedy o 120 Hz) a ve vysokém rozlišení FHD+ (2400 x 1080).

Nechte se ohromit širokou paletou barev, věrnou reprodukcí jasnějších a výraznějších barev a těmi nejčernějšími černými díky použité technologii AMOLED, širokému barevnému gamutu DCI-P3 a navíc i vysoké svítivostí až absurdních 2500 nitů. Zážitek z filmů v nejdetailnějším formátu HDR10 jen tak nezapomenete a i videům ve standardním rozsahu Zenfone vdechne nový život.

ASUS Zenfone 11 Ultra

Výjimečný design, který poručí větru, dešti

Esteticky vytříbené tělo telefonu sestává z jednoho z aktuálně nejtvrdších tvrzených skel Gorilla Glass Victus 2 na displeji, z estetického plastu se zajímavou hrubou texturou na zádech a ze 100% recyklovaného hliníkového rámečku držícího tyto dvě vrstvy pohromadě. Na pravé straně rámečku je usazeno ovládání hlasitosti a čudlík zamknutí telefonu.

Čtečku otisků prstů pro jednoduché avšak bezpečné odemknutí systému zde najdete zabudovanou přímo v displeji. Jistotou i v mizerném počasí je i plnohodnotná voděodolnost dle stupně krytí IP68 – teď už Zenfone z míry nevyvede ani monzun, natož nějaký ten deštík!

Ať už je však telefon seberobustnější, není od věci nepokoušet štěstí a zainvestovat do adicionálního tvrzeného skla, případně rovnou do slušivého ochranného krytu či flipového pouzdra, jež mohou rozšířit schopnosti telefonu například o stojánek či kapsy na legitky.

ASUS Zenfone 11 Ultra

Opravdu multifunkční trio čoček

Hlavní fotoaparát, vybavený novou čočkou SONY IMX890 v rozlišení 50 Mpx, disponuje hybridním gimbalem s adaptivní elektronickou stabilizací. Společnost mu dělá 13 Mpx širokoúhlý objektiv pro napěchování i těch nejrozložitějších objektů do kompozice a 32 Mpx teleobjektiv s až 3x optickým zoomem a OIS, ideální pro zachycení toho, co oko z dálky jen tak tak postřehne.

Fotoaparát nabízí tradiční funkce jako automatické ostření a několikero režimů focení - od obligátního portrétního přes režim panorama či režim noční až po plně manuální Pro mód. Nechybí ani Light Trail mód, se kterým zachytíte efektní kompozice poseté světelnými stopami reflektorů projíždějících aut.

Díky funkci HDR pořídíte perfektně vyvážené snímky i v přímém slunečním světle, s pomocí algoritmu HyperClarity můžete fotit dokumenty bez ztráty čitelnosti a Quick Shotem pořídíte rychlé snímky „od boku“ pomocí dvojího stisknutí tlačítka hlasitosti.

ASUS Zenfone 11 Ultra

Video ve všech možných typech plynulosti a kvality a selfíčka, do kterých napěchujete všechny kamarády najednou

Se Zenfonem samozřejmě nahrajete i video v rozlišení dechberoucích 8K v 24 snímcích za sekundu, případně v klasických či dokonce zpomalených 4K, FullHD a 720p.

Přední 32 Mpx kamerka je vybavena RGBW snímačem s pixely o velikosti 1,4 µm, díky čemuž nabízí výjimečný výkon i za horšího osvětlení. K běžným RGB pixelům se totiž přidávají i bílé, což zlepšuje celkovou kvalitu obrazu při focení v tmavém prostředí.

Nově navíc do záběru napěchujete víc kamarádů najednou, díky zvýšenému 90° FOV. S její pomocí lze i telefon odemknout, skrzevá pokročilý systém rozpoznání obličeje.

ASUS Zenfone 11 Ultra

Výkon na úplném limitu možného

O naprosto aktuálních vnitřnostech Zenfonu 11 Ultra se nedá než mluvit v superlativech. Ještě aby ne, hlavní hvězdou je zde totiž ještě „čerstvý“ Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, prostě a jednoduše absolutní špička mezi procesory! S brutálním výpočetním výkonem o taktu 1x 3.3 GHz, 5x 3.2 GHz a 2x 2.3 GHz Vám spolu s grafickým čipem Adreno 750 a vynikající výdrží baterie zajistí nepřekonatelný zážitek z multitaskování i hraní.

Procesoru zdatně sekunduje vskutku nadčasová operační paměť ve velikosti 16 GB RAM, takže bát se těch nejnáročnějších operací či snad neschopnosti naplno využít rozsáhlého multitaskingu netřeba.

Interní paměť telefonu je 512 GB velká a díky podpoře sítí nové generace 5G a hardwaru zvládajícímu nejnovější standard Wi-Fi 7 hrozí, že se Vám ji podaří zaplnit docela rychle - paměťovkou zde situaci ovšem nezachráníte. Když už ne paměť, Zenfone aspoň pojme dvě nanoSIM karty zároveň, takže Vám umožní snadno si oddělit osobní život od toho pracovního.

ASUS Zenfone 11 Ultra

Široká kompatibilita a bleskurychlé nabíjení s kabelem i bez

Kompatibilitě se meze nekladou – nejnovější Bluetooth 5.4 a precizní GPS jsou samozřejmostí a NFC u telefonu z dílny ASUSu také chybět nemůže.

Zvuku se zde dopídíte pomocí sluchátek zapojených do klasického 3,5mm jacku či přes hlasité, pořádně nabasované stereo reproduktory, vyladěné experty z Diracu. Jejich šikovné ručičky se prokazují i na podpoře prostorového zvuku Dirac Virtuo a zvuku ve vysokém rozlišení, který si navíc můžete přizpůsobit dle libovůle díky robustnímu ekvalizéru v appce AudioWizard. Mikrofony s potlačením okolního šumu jsou navíc jistotou bezproblémové domluvy i pokud se pohybujete v rušnějším prostředí.

Tělo telefonu ukrývá objemnou baterii o vysoké kapacitě 5500 mAh, která utáhne procesor přinejmenším po celý den. Baterii nabijete pomocí USB-C kabelu a díky podpoře superrychlého nabíjení o výkonu 65W z „nuly na sto“ za necelých 40 minutek. A pokud se nechcete otravovat s nějakou kabeláží, Zenfone disponuje i nabíjením bezdrátovým, s výkonem až 15W.

ASUS Zenfone 11 Ultra

Nejpopulárnější systém v telefonech již počtrnácté!

Zbrusu nová verze velice oblíbeného systému pro mobilní zařízení od společnosti Google. Již 14. generace nazvaná jednoduše 14 i nadále dokazuje, že v jednoduchosti je síla. Nová verze jako vždy přináší fůru vylepšení, mimo jiné vizuálně i funkčně pozměněný vzhled systému s ještě vyšší mírou možností personalizace a robustní nastavitelností přístupnosti, zase o kus vylepšené zabezpečení Vašich citlivých dat skrze přidělování práv jednotlivým aplikacím nebo nativní zobrazení fotek v Ultra HDR.

V případě zbrusu nového Zenfonu Vás Android čeká oblažen nástavbou ZenUI. Znamená to mimo jiné přehlednější, uživatelsky jednodušeji nastavitelný vizuál s dark módem, upravitelnými animacemi, volitelným always-on displejem či bezproblémové ovládání jednou rukou.

Systém Android 14 nabízí více jak 3 000 000 her a aplikací.



Obsah balení ASUS Zenfone 11 Ultra 16GB / 512GB Dual SIM Skyline Blue

  • ASUS Zenfone 11 Ultra
  • Oboustranný USB-C kabel v délce 120 cm
  • Ochranný kryt v černé barvě
  • Jehla pro vysunutí SIM karty
  • Manuál a ostatní dokumentace


Navštivte náš YouTube kanál


Porovnat tento produkt s jinými

ASUS Zenfone 11 Ultra

Parametry ASUS Zenfone 11 Ultra 16GB / 512GB Dual SIM Skyline Blue

Konstrukce

Stav
Nový
Konstrukce
Dotyková
Hmotnost
224,4g
Výška
163,8mm
Šířka
76,8mm
Hloubka
8,9mm
Odolné (outdoor)
Ano
Typ odolnosti
IP68
Barva
Konfigurace karet
Dual SIM
Notifikační dioda
Ne

Baterie a nabíjení

Kapacita baterie
5500mAh
Vyměnitelná baterie
Ne
Rychlonabíjení
Ano
Bezdrátové nabíjení
Ano
Standard nabíjení
HyperCharge; Qi
Max. výkon drátového nabíjení
65W
Max. výkon bezdrátového nabíjení
15W
Doba nabíjení na 50 %
19,5min.

Displej

Úhlopříčka displeje
6.78"
Rozlišení displeje
2400 × 1080bodů
Technologie displeje
AMOLED
Typ displeje
AMOLED
Počet barev
1 bilión
Tvar výřezu v displeji
Průstřel
Frekvence displeje
144Hz
Always On
Ano
LTPO
Ano
Typ ochrany
Corning Gorilla Glass Victus 2
Maximální jas
2500nitů

Fotoaparát

Typy objektivů
teleobjektiv; širokoúhlý; klasický
Počet objektivů zadního fotoaparátu
3x
Počet objektivů předního fotoaparátu
1x
Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
50Mpx
Clona hlavního zadního fotoaparátu
f/1.9
Rozlišení širokoúhlého fotoaparátu
13Mpx
Clona širokoúhlého fotoaparátu
f/2.2
Rozlišení fotoaparátu s teleobjektivem
32Mpx
Clona fotoaparátu s teleobjektivem
f/2.4
Typ stabilizace obrazu
OIS Adaptive EIS
Stabilizace
Optická; Elektronická
Optický zoom
3x
Rozlišení předního fotoaparátu
32Mpx
Clona předního fotoaparátu
f/2.5
Podporovaná rozlišení videa
7680 x 4320 / 24 FPS; 3840 x 2160 / 60 FPS; 3840 x 2160 / 30 FPS; 3840 x 2160 / 120 FPS; 1920 x 1080 / 60 FPS; 1920 x 1080 / 30 FPS; 1920 x 1080 / 240 FPS; 1920 x 1080 / 120 FPS; 1280 x 720 / 480 FPS; 1280 x 720 / 30 FPS
Zaostřování
Automatické ostření
Funkce fotoaparátu
HDR

Konektivita

Datové služby
5G; 4G; 3G; 2G
Bezdrátové technologie
WiFi; NFC; GPS; Bluetooth
Podpora 4G (LTE)
Ano
Pásma 4G (LTE)
800, 900, 1800, 2100, 2600MHz
Systémový konektor
USB-C
Infračervený port
Ne
Bluetooth
Ano
Verze bluetooth
5.3
Wi-Fi
802.11 a/b/g/n/ac/ax/be
NFC
Ano
Konektor jack 3,5mm
Ano
Stereo reproduktory
Ano
FM rádio
Ne
Podpora OTG
Ano
Typ SIM
nanoSIM
Podpora dvou SIM karet
Podpora eSIM
Ne

Navigace

Senzory
Světelný; Přiblížení; Kompas; Gyroskop; Akcelerometr
GPS modul
Ano
Podpora satelitů GPS
QZSS; Nav IC; GPS; GLONASS; GALILEO; BEIDOU
Geotagging
Ano
Digitální kompas
Ano

Obecné

Česká lokalizace
Ano
Distribuce
CZ
Oficiální představení telefonu
Březen 2024

Operační systém

Mobilní služby
Google Mobile Services
Operační systém
Android
Verze OS
Android 14
Nadstavba
ZenUI

Paměť

Uživatelská paměť
Paměťová karta
Ne
Paměť RAM
16GB
Typ paměti
UFS 4.0

Výkon

Typ procesoru
Snapdragon 8 Gen 3
Frekvence procesoru
3300MHz
2. Frekvence procesoru
3200MHz
Počet jader procesoru
8
Grafický chip
Adreno 750

Zabezpečení

Čtečka otisku prstů
Ano, v displeji
 
Více parametrů

Příslušenství ASUS Zenfone 11 Ultra 16GB / 512GB Dual SIM Skyline Blue


1 2 3 4



1 2 3 4




Alternativní produkty ASUS Zenfone 11 Ultra 16GB / 512GB Dual SIM Skyline Blue




Naleznete v těchto kategoriích




Naleznete v těchto kategoriích






Nastavení cookies: Aby web fungoval, tak jak ho znáte

Aby naše webové stránky fungovaly správně, našli jste na nich, co hledáte, ušetřili spoustu času a nezobrazovaly se vám věci, které Vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Tyto cookies jsou nutné pro správné fungování našich webových stránek. Vždy aktivní.

Čím víc lidí má statistické cookies zapnuté, tím lépe můžeme naše stránky vyladit. Tyto cookies shromažďují informace o tom, jak lidé web používají, které stránky navštívili, na co klikají. a na které odkazy jsi klikla. Všechny informace, které soubory cookie shromažďují, jsou souhrnné a anonymní.

Díky marketingovým cookies třetích stran vám můžeme připomenout nabídky, které jste si prohlíželi na našich stránkách, i jinde na internetu. Když tyto cookies zakážete, reklam bude pořád stejně. Ovšem na věci, které vás nezajímají.

Zavřít
arr
arr
Bonus program
Nákupem tohoto produktu získáte ... bodů(y).
arr
Hlídací pes
...
Jakmile tento produkt dorazí na sklad, chci poslat zprávu na e-mail.
Až cena klesne pod Kč s DPH, chci poslat zprávu na e-mail.