info
info

OnePlus Open 5G 16GB / 512GB Dual SIM Voyager Black

star star star star star 
 80% 

Úhlopříčka displeje 7.82 ", Technologie displeje Flexi-fluid AMOLED LTPO 3.0, Podpora dvou SIM karet, Typ procesoru Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, Počet jader procesoru 8, Paměť RAM 16 GB, Uživatelská paměť 512 GB, Rozlišení předního fotoaparátu 20 Mpx, Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu 48 Mpx, GPS modul, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax/be, Bluetooth, Infračervený port, Podpora 4G (LTE), Typ SIM nanoSIM; eSIM, Kapacita baterie 4805 mAh, Rozlišení displeje 2440 x 2268 bodů

Více parametrů
Barva:
loading...  kontrola dostupnosti ...

46 989 Kč

38 834 Kč bez DPH

Přikupte až 2 produkty se slevou 338 Kč

Koupit na splátky Cofidis  od 4 699,- /měs.

Nákupem tohoto produktu získáte dopravu ZDARMA

  • CZ distribuce
  • Záruka 24 měsíců
  • Servis v ČR



  • Výrobce: OnePlus
  • Kód: IROPOPENBK16512

Garance nejlepšího nákupu

99% zákazníku Heureka nás doporučuje.
Průměrná doba dodání zboží je 1,5 dne.



Popis produktu OnePlus Open 5G 16GB / 512GB Dual SIM Voyager Black

Klíčové vlastnosti

  • Otevřená perla mezi ohebnými telefony s dvojicí nesmírně kontrastních displejů, jež Vám otevírají novou dimenzi používání
  • Kombinace masivních 6.82" + 6.31" Fluid AMOLED displejů se 120Hz obnovovací frekvencí a podporou HDR10+/Dolby Vision
  • V tomto form-factoru zatím nejladnější design bez viditelného pantu ve dvou barevných provedeních, zezadu přikrytý matným tvrzeným sklem či elegantní veganskou kůží
  • Multifunkční zadní sestava s 48 Mpx hlavním objektivem vybaveným optickou stabilizací, 64 Mpx teleobjektivem a 48 Mpx „šírem“ + selfie kamerka v průstřelu na obou displejích
  • Naprosto bez uvozovek vlajkový výkon procesoru Snapdragon 8 Gen 2
  • Baterie se slušnou kapacitou 4805 mAh a 67wattové rychlonabíjení (aneb z nuly na sto do třičtvrtě hodinky)
  • Nejlepší softwarová podpora Androidu 13 s intuitivní nástavbou OxygenOS

OnePlus Open

Ohebná budoucnost telefonů, nově z dílny OnePlusu

Výkon na hranici možností, pětice fantastických foťáků, nesmírně kontrastní displeje s bleskurychlou odezvou a hlavně futuristický ohebný design, o kterém se nám ještě před pár lety mohlo jen zdát - to vše Vám v aktuálně té nejlepší formě poskytne nepřehlédnutelná novinka OnePlus Open!

Open překračuje limity a úplně mění styl používání telefonu hned dvojicí kontrastních displejů – při zavřeném telefonu Vás čeká jemňoučký 6.31" Super Fluid AMOLED v rozlišení 2484 x 1116 s dosavadně u venkovních displejů ohebných telefonů nejpoužitelnějším poměrem stran 20:9.

OnePlus Open

Jakmile tento technologický motýl rozevře křídla, Vaše oči spočinou na úchvatnějším 7.82" Flexi-fluid AMOLED ohebném displeji s takřka perfektním čtvercovým poměrem stran a v parádním rozlišení 2440 x 2268, jako stvořeném pro multitasking a sledování multimédií. Působivost i používání obou těchto displejů podtrhuje i vysoká adaptivní frekvence 120 Hz.

Nechte se navíc ohromit širokou paletou barev, věrnou reprodukcí jasnějších a výraznějších barev a těmi nejčernějšími černými díky použité technologii AMOLED. Sledování videí či filmů v nejdetailnějším formátu HDR10+ či skrz technologii Dolby Vision je na široké vnitřní ploše displeje možné bez jakýchkoli rušivých elementů a díky vysoké jemnosti je i procházení webu a čtení radostí.

OnePlus Open

Zatím nejpovedenější provedení u ohebného telefonu

Ladné tělo Open sestává z extrémně pevného, keramickými krystaly vyztuženého skla Ceramic Guard na vnějším displeji, ultratenkého skla krytého plastovou přikrývkou na displeji vnitřním, zadního krytu sestávajícího z matného skla či veganské kůže (v závislosti na zvolené barvě) a z rámečku ze speciální hliníkové, resp. molybdenové slitiny držícího tyto dvě úhledné vrstvy pohromadě.

Obavy můžou jít stranou – čas nechat si ušít kalhoty s kapsami na míru ani s ohebným telefonem nenadešel! Po složení není o moc objemnější než jakýkoli jiný telefon díky pouhým 11,7 či 11,9 mm v nejširším bodě.

OnePlus Open

Fanoušci symetrie můžou jásat - OnePlusu se podařilo skoro nemožné, v podobě takřka kompletní eliminace viditelného předělu na vnitřním displeji! I zvenku Vás čeká magické technologické řešení v podobě zatím nejpovedenějšího, nejlehčího a nejkompaktnějšího pantu.

Na rámečku jsou usazena tlačítka ovládání hlasitosti, slider tichého módu a knoflík zamknutí telefonu, který zde supluje i jako instantní čtečka otisků prstů pro okamžitý přístup k Vašim datům.

Open navíc disponuje odolností proti postříkání IPX4, ať už je však seberobustnější, není od věci nepokoušet štěstí a zainvestovat do adicionální ochranné fólie, případně rovnou do slušivého ochranného krytu či flipového pouzdra, jež mohou rozšířit schopnosti telefonu například o kapsy na legitky.

OnePlus Open

Kreativní kamerový kvintet

Skvělá zadní optika OnePlus Open nabízí jednu z nejmultifunkčnějších fotosestav v telefonech, naprosto s přehledem zaručující dechberoucí snímky.

Hlavní čočka disponuje 48 Mpx širokoúhlým objektivem s optickou stabilizací obrazu, druhé 48 Mpx „šíro“ Vám umožňuje ultraširoký 114stupňový úhel pohledu a díky třetímu 64 Mpx teleobjektivu s trojnásobným optickým přiblížením pořídíte i vzdálené objekty krásně ostře. Kombinace je to nepřekonatelná - i díky výjimečné světelnosti čoček budou vaše snímky barevnější a plné detailů, a to nezávisle na denní době.

Fotoaparát nabízí i tradiční funkce jako automatické ostření, detekci chyb a několikero režimů focení - od obligátního portrétního přes mód panoramatický až po plně manuální Pro mód. Díky funkci HDR pořídíte perfektně vyvážené snímky i v přímém slunečním světle. Nechte své kamarády vyniknout - efektně rozmažte pozadí ještě před stisknutím spouště a nechte fotografovaný či natáčený subjekt dokonale vyznít.

OnePlus Open

Open je samozřejmě plně otevřen tvorbě videí, a to v perfektně barevně vyladěném Dolby Vision (4K/30FPS), v klasickém 4K a plynulejších 60 snímcích za sekundu, díky UltraSteady módu i přes třes rukou nesmírně stabilním 1080p/60 FPS či FullHD zpomaleném.

Přední foťák je u tohoto telefonu řešen nanejvýš zajímavě - možnost fotit selfies totiž máte vždy, nezávisle na tom, zda máte Open v ruce rozevřený či složený.

Při té první variantě se jedná o na straně širšího displeje usazenou kamerku v rozlišení 20 Mpx, při zavřeném telefonu Vás zase jistí ostřejší 32 Mpx čočka usazená v průstřelu veprostřed displeje vnějšího.

Zkrášlující mód, i zde využitelná možnost rozostření a samozřejmě i odemykání telefonu obličejem jsou samozřejmostí.

Samsung Galaxy Z Fold5

Opravdu vlajkový výkon

Srdce Open bije opravdu úctyhodně, ostatně se jedná o to vůbec nejlepší, co se aktuálně do ohebných telefonů dá vměstnat!

Osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 s brutální výpočetní silou o taktu 1x 3.2 GHz, 3x 2.8 GHz a 4x 2.0 GHz je absolutní špica na poli mobilních procesorů a s grafickým čipem Adreno 740 Vám zajistí absolutně nepřekonatelný výkon a uchvacující vizuál.

Procesoru zdatně sekunduje naprosto nadčasová operační paměť 16 GB RAM, se kterou můžete v klidu vyjít na dalších x let dopředu.

Interní paměť je 512 GB velká, bohužel dále nerozšiřitelná. Místo paměťovky však Open pojme dvě nanoSIM karty zároveň a dokonce i třetí virtuální eSIM k tomu, takže Vám umožní snadno si oddělit osobní život od toho pracovního.

OnePlus Open

Kompatibilitě se meze nekladou - rychlé 5G sítě jsou nezbytnou součástí moderních vlajek, nejnovější Bluetooth 5.3 a zbrusu nový standard Wi-Fi 7 naprostou samozřejmostí a podpora NFC u ohebné vlajky také chybět nemůže.

Když už zvuk, tak prostorový! Díky technologii Dolby Atmos se můžete nechat přehrávanými multimédii obklopit - stačí zapojit sluchátka do USB-C portu vespod přístroje nebo využít trojice hlasitých stereofonních reproduktorů, které se pro ten nejlepší zážitek samy orientují v reakci na tom, v jaké ze dvou forem Open právě držíte.

Záda telefonu ukrývají dvojici baterií dohromady disponující dostatečnou kapacitou 4805 mAh, jež díky inteligentní optimalizaci na svých bedrech utáhne procesor přinejmenším po celý den. Nabijete ji pomocí USB-C kabelu a díky podpoře velice svižného 67W nabíjení (v balení přiloženou nabíječkou) dosáhnete z „nuly na sto“ za pouhých 42 minut.

OnePlus Open

Z nejpopulárnějšího systému v telefonech je teenager!

Zbrusu nová verze velice oblíbeného systému pro mobilní zařízení od společnosti Google. Již 13. generace nazvaná jednoduše 13 i nadále dokazuje, že v jednoduchosti je síla. Nová verze jako vždy přináší fůru vylepšení, mimo jiné vizuálně i funkčně pozměněný vzhled systému s vyšší mírou možností personalizace, možnost přizpůsobit si jazyk aplikací případ od případu, šikovnější widgety nebo například ještě o kus vylepšené zabezpečení Vašich citlivých dat s podstatně robustnějším přehledem o tom, co s kým sdílíte.

V případě telefonů OnePlus Vás Android čeká oblažen nástavbou OxygenOS, zde konkrétně ve třinácté edici, inspirované přírodou. Znamená to mimo jiné ostříží zaměření na plynulost skrz významně jednodušší vizuál a s tím spojené úpravy v ovládání, robustnější schopnosti Always-on Displaye, „digitální oázu klidu“ v podobě Zen módu, vylepšenou práci s widgety či intuitivnější připojování k jiným přístrojům.

Systém Android 13 nabízí více jak 1 500 000 her a aplikací.



Obsah balení OnePlus Open 5G 16GB / 512GB Dual SIM Voyager Black

  • OnePlus Open
  • 67W nabíječka
  • USB-C kabel
  • Ochranný kryt
  • Jehla pro vyndání SIM karty
  • Manuál a další dokumentace


Video recenze OnePlus Open 5G 16GB / 512GB Dual SIM Voyager Black

Odebírejte náš kanál a o žádné další video už nepřijdete.



Porovnat tento produkt s jinými

OnePlus Open

Parametry OnePlus Open 5G 16GB / 512GB Dual SIM Voyager Black

Konstrukce

Stav
Nový
Konstrukce
Ohebná
Hmotnost
239g
Výška
153,4mm
Šířka
73,3mm
Hloubka
11,9mm
Odolné (outdoor)
Ano
Typ odolnosti
IPX4
Barva
Konfigurace karet
Dual SIM (2x nanoSIM + 1x eSIM)
Notifikační dioda
Ne

Baterie a nabíjení

Kapacita baterie
4805mAh
Vyměnitelná baterie
Ne
Rychlonabíjení
Ano
Bezdrátové nabíjení
Ne
Standard nabíjení
PD
Max. výkon drátového nabíjení
67W
Doba nabíjení na 50 %
21min.

Displej

Úhlopříčka displeje
7.82"
Rozlišení displeje
2440 x 2268bodů
Technologie displeje
Flexi-fluid AMOLED LTPO 3.0
Typ displeje
AMOLED
Počet barev
1 bilión
Poměr velikosti displeje k tělu
89,6%
Tvar výřezu v displeji
Průstřel
Frekvence displeje
120Hz
LTPO
Ano
Typ ochrany
Ultra Thin Glass
Maximální jas
1400nitů
Úhlopříčka displeje - 2. displej
6.31"
Rozlišení displeje - 2. displej
2484 x 1116bodů
Technologie displeje - 2. displej
Super Fluid AMOLED LTPO 3.0
Frekvence displeje - 2. displej
120Hz
Typ ochrany - 2. displej
Ceramic Guard
Typ displeje - 2. displej
AMOLED
Maximální jas - 2. displej
1400nitů

Fotoaparát

Typy objektivů
teleobjektiv; širokoúhlý; klasický
Počet objektivů zadního fotoaparátu
3x
Počet objektivů předního fotoaparátu
2x
Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
48Mpx
Clona hlavního zadního fotoaparátu
f/1.7
Rozlišení širokoúhlého fotoaparátu
48Mpx
Clona širokoúhlého fotoaparátu
f/2.2
Rozlišení fotoaparátu s teleobjektivem
64Mpx
Clona fotoaparátu s teleobjektivem
f/2.6
Typ stabilizace obrazu
OIS
Stabilizace
Optická
Optický zoom
3x
Rozlišení předního fotoaparátu
20Mpx
Clona předního fotoaparátu
f/2.2
Rozlišení druhého předního fotoaparátu
32Mpx
Clona druhého předního fotoaparátu
f/2.4
Podporovaná rozlišení videa
3840 x 2160 / 60 FPS; 1920 x 1080 / 60 FPS; 1920 x 1080 / 480 FPS; 1280 x 720 / 60 FPS; 1280 x 720 / 480 FPS
Zaostřování
Multi-directional PDAF
Funkce fotoaparátu
natáčení v Dolby Vision/HDR10+; HDR; blesk

Konektivita

Datové služby
5G; 4G; 3G; 2G
Bezdrátové technologie
WiFi; NFC; GPS; Bluetooth
Podpora 4G (LTE)
Ano
Pásma 4G (LTE)
800, 900, 1800, 2100, 2600MHz
Systémový konektor
USB-C
Infračervený port
Ano
Bluetooth
Ano
Verze bluetooth
5.3
Wi-Fi
802.11 a/b/g/n/ac/ax/be
NFC
Ano
Konektor jack 3,5mm
Ne
Stereo reproduktory
Ano
FM rádio
Ne
Podpora OTG
Ano
Typ SIM
nanoSIM; eSIM
Podpora dvou SIM karet
Podpora eSIM
Ano

Navigace

Senzory
Světelný; Přiblížení; Kompas; Infračervený; Gyroskop; Akcelerometr
GPS modul
Ano
Podpora satelitů GPS
QZSS; GPS; GLONASS; GALILEO; BEIDOU; A-GPS
Geotagging
Ano
Digitální kompas
Ano

Obecné

Česká lokalizace
Ano
Distribuce
CZ
Oficiální představení telefonu
Říjen 2023

Operační systém

Mobilní služby
Google Mobile Services
Operační systém
Android
Verze OS
Android 13
Nadstavba
Oxygen OS 13.2

Paměť

Uživatelská paměť
Paměťová karta
Ne
Paměť RAM
16GB
Typ paměti
UFS 4.0

Výkon

Typ procesoru
Snapdragon 8 Gen 2
Frekvence procesoru
3200MHz
2. Frekvence procesoru
2800MHz
Počet jader procesoru
8
AnTuTu Benchmark
1349633bodů
Geekbench Single-core
1587bodů
Geekbench Multi-core
4185bodů
Grafický chip
Adreno 740

Zabezpečení

Čtečka otisku prstů
Ano, na rámečku
 
Více parametrů

Příslušenství OnePlus Open 5G 16GB / 512GB Dual SIM Voyager Black


1 2



1 2




Alternativní produkty OnePlus Open 5G 16GB / 512GB Dual SIM Voyager Black




Naleznete v těchto kategoriích




Naleznete v těchto kategoriích






Nastavení cookies: Aby web fungoval, tak jak ho znáte

Aby naše webové stránky fungovaly správně, našli jste na nich, co hledáte, ušetřili spoustu času a nezobrazovaly se vám věci, které Vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Tyto cookies jsou nutné pro správné fungování našich webových stránek. Vždy aktivní.

Čím víc lidí má statistické cookies zapnuté, tím lépe můžeme naše stránky vyladit. Tyto cookies shromažďují informace o tom, jak lidé web používají, které stránky navštívili, na co klikají. a na které odkazy jsi klikla. Všechny informace, které soubory cookie shromažďují, jsou souhrnné a anonymní.

Díky marketingovým cookies třetích stran vám můžeme připomenout nabídky, které jste si prohlíželi na našich stránkách, i jinde na internetu. Když tyto cookies zakážete, reklam bude pořád stejně. Ovšem na věci, které vás nezajímají.

Zavřít
arr
arr
Bonus program
Nákupem tohoto produktu získáte ... bodů(y).
arr
Hlídací pes
...
Jakmile tento produkt dorazí na sklad, chci poslat zprávu na e-mail.
Až cena klesne pod Kč s DPH, chci poslat zprávu na e-mail.