info
info

ASUS Zenfone 10 16GB / 512GB Dual SIM Aurora Green (AI2302-16G512G-GN-EU)

star star star star star 
 100% 

Úhlopříčka displeje 5.92 ", Technologie displeje AMOLED, Podpora dvou SIM karet, Typ procesoru Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, Počet jader procesoru 8, Paměť RAM 16 GB, Uživatelská paměť 512 GB, Rozlišení předního fotoaparátu 32 Mpx, Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu 50 Mpx, GPS modul, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax/be, Bluetooth, Podpora 4G (LTE), Typ SIM nano SIM, Kapacita baterie 4300 mAh, Rozlišení displeje 2400 × 1080 bodů

Více parametrů
Barva:
RAM:
loading...  kontrola dostupnosti ...
20 990 Kč   Akce platí do 28.04.2024

18 490 Kč

15 281 Kč bez DPH

Přikupte až 4 produkty se slevou 602 Kč

Koupit na splátky Cofidis  od 1 849,- /měs.

Nákupem tohoto produktu získáte dopravu ZDARMA

  • CZ distribuce
  • Záruka 24 měsíců
  • Servis v ČR



  • Výrobce: ASUS
  • Kód: ASZENFONE10GRN16512

Garance nejlepšího nákupu

99% zákazníku Heureka nás doporučuje.
Průměrná doba dodání zboží je 1,5 dne.



Popis produktu ASUS Zenfone 10 16GB / 512GB Dual SIM Aurora Green (AI2302-16G512G-GN-EU)

Klíčové vlastnosti

  • Nová vlajka ASUSU v jinde málokdy viděných, nesmírně kompaktních rozměrech
  • Dvojice zadních foťáků s hlavní 50 Mpx čočkou vybavenou revoluční 6-osou hybridní gimbalovou stabilizací a 13 Mpx „šírem“
  • Kontrastní 5.9" AMOLED displej se svižnou, až 144Hz obnovovací frekvencí a podporou HDR10+
  • Na dotek příjemná, z ekologických materiálů sestavená konstrukce s robustní certifikací IP68, krytá odolným sklem Gorilla Glass Victus
  • Hlasité, pořádně nabasované stereofonní repráky s přehráváním Hi-Res hudebních formátů, prostorovým zvukem Dirac Virtuo a klasickým 3,5mm jackem k tomu
  • Neskutečný výkon mobilní platformy Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
  • Vysokokapacitní 4300 mAh baterka s 30W rychlým nabíjením přes kabel, 15W bezdrátovým + nabíjením reverzním
  • Konektivita s prstem na tepu doby a pojistkou do budoucna - Bluetooth 5.3, NFC, obligátní 5G sítě a dokonce i podpora budoucího standardu Wi-Fi 7
  • Osvědčený Android 13, vylepšený uživatelsky přívětivou nástavbou ZenUI

ASUS Zenfone 10

Velký výkon v malých rozměrech

Dravý výkon v nesmírně kompaktní, relativně nenápadné placce bez výlučného zaměření na hry - toť zbrusu nový ASUS Zenfone 10, který se honosí i v jedné ruce příjemně ovladatelným 5.9" AMOLED displejem s poměrem 20:9, obnovovací frekvencí až 144 Hz (což je nutno říci maximum dosažitelné pouze při hraní her) ve vysokém rozlišení FHD+ (2400 x 1080).

Nechte se ohromit ultraširokou paletou a věrnou reprodukcí jasnějších, výraznějších barev a těmi nejčernějšími černými díky použité technologii AMOLED.

Zážitek z filmů v nejdetailnějším formátu HDR10+ jen tak nezapomenete a i videům ve standardním rozsahu Zenfone vdechne nový život.

ASUS Zenfone 10

Kompaktní design s výtečnou odolností a nečekanou funkcionalitou

Esteticky vytříbené tělo telefonu sestává z jednoho z aktuálně nejtvrdších tvrzených skel Gorilla Glass Victus na displeji, z ekologického polykarbonátu se zajímavou hrubou texturou na zádech a z hliníkového rámečku držícího tyto dvě vrstvy pohromadě. Na pravé straně rámečku je usazeno ovládání hlasitosti a multifunkční tlačítko smart key, pomocí kterého zjednodušíte používání telefonu - k tlačítku lze totiž přiřadit instantní spuštění takřka jakékoli funkce či aplikace. Smart key poslouží i jako čudlík zapínání a dokonce i zastává roli čtečky otisků prstů pro instantní přístup k Vašim datům.

Aby toho nebylo málo, tělo tohoto drobečka je chráněno stupněm krytí IP68, takže v prašných prostředích je desítka jako doma a když jinak nedáte, ráda si s vámi pomalu i zaplave.

Ať už je však telefon seberobustnější, není od věci nepokoušet štěstí a zainvestovat do adicionálního tvrzeného skla, případně rovnou do slušivého ochranného krytu či flipového pouzdra, jež mohou rozšířit schopnosti telefonu například o stojánek či kapsy na legitky.

ASUS Zenfone 10

Dokonalé duo

Hlavní 50 Mpx čočka s velikánským senzorem od SONY a druhou generací revoluční 6-osé hybridní gimbalové stabilizace Vám umožňuje pořídit snímky plné uchvacujících detailů i s roztřesenýma rukama a díky druhé 13 Mpx 120° ultraširokoúhlé kameře zaberete v celku ty nejrozložitější objekty (a s makro funkcí jejich přesný opak). Kombinace je to nepřekonatelná - i díky dobré světelnosti čoček budou vaše snímky barevnější a plné detailů, a to nezávisle na denní době. 

Fotoaparát také nabízí tradiční funkce jako automatické ostření a několikero režimů focení - od obligátního portrétního přes režim panorama či režim noční až po plně manuální Pro mód. Novinkou je i tzv. Light resp. Star Trail mód, se kterým zachytíte efektní kompozice poseté světelnými stopami reflektorů projíždějících aut či hvězdnou oblohou. Díky funkci HDR pořídíte perfektně vyvážené snímky i v přímém slunečním světle, s pomocí algoritmu HyperClarity můžete fotit dokumenty bez ztráty čitelnosti a Quick Shotem pořídíte rychlé snímky „od boku“ pomocí dvojího stisknutí tlačítka hlasitosti.

ASUS Zenfone 10

Stabilní natáčení a super selfíčka ve dne v noci

Drobnou desítkou samozřejmě nahrajete i video v rozlišení dechberoucích 8K v 24 snímcích za sekundu, případně v klasických či dokonce zpomalených 4K, FullHD a 720p. Již zmíněná hybridní gimbalová stabilizace v součinnosti s technologií ultrarychlého automatického ostření (jež rychle zaostřuje a plynule reaguje na změny), a hardwarovými algoritmy EIS proti roztřesení, zaručuje mimořádně plynulé a profesionálně vypadající akční záběry, ať už je objekt jakýkoli.

Přední 32 Mpx kamerka je nyní vybavena RGBW snímačem s pixely o velikosti 1,4 µm, díky čemuž nabízí výjimečný výkon i za horšího osvětlení. K běžným RGB pixelům se totiž přidávají i bílé, což zlepšuje celkovou kvalitu obrazu při focení v tmavém prostředí. S její pomocí lze samozřejmě telefon odemknout s pomocí pokročilého systému rozpoznání obličeje.

ASUS Zenfone 10

Výkon na samé hranici možností

V naprosto bez uvozovek vlajkovém srdci Zenfonu 10 bije výkonný mobilní procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 s výpočetním výkonem o taktu 1x 3.2 GHz, 4x 2.8 GHz a 3x 2.0 GHz, který kombinuje brutální a zároveň nečekaně citlivý výkon s vynikající životností baterie a spolu s grafickým čipem Adreno 740 Vám zajistí nepřekonatelný výkon a uchvacující vizuál.

Procesoru zdatně sekunduje vskutku nadčasová operační paměť ve velikosti 16 GB RAM, takže bát se těch nejnáročnějších operací či snad neschopnosti naplno využít rozsáhlého multitaskingu netřeba.

Interní paměť telefonu je 512 GB velká a díky podpoře sítí nové generace 5G a hardwaru zvládajícímu nejen Wi-Fi 6E, ale připravenému i na budoucí standard Wi-Fi 7 hrozí, že se Vám ji podaří zaplnit docela rychle - paměťovkou zde situaci ovšem nezachráníte. Když už ne paměť, Zenfone aspoň pojme dvě nanoSIM karty zároveň, takže Vám umožní snadno si oddělit osobní život od toho pracovního.

ASUS Zenfone 10

Široká kompatibilita a nově i bezdrátové nabíjení

Kompatibilitě se meze nekladou – nejnovější Bluetooth 5.3 a precizní GPS jsou samozřejmostí a NFC u telefonu z dílny ASUSu také chybět nemůže.

Zvuku se zde dopídíte pomocí sluchátek zapojených do klasického 3,5mm jacku na vrchu přístroje či přes hlasité, pořádně nabasované stereo reproduktory, vyladěné experty z Diracu. Jejich šikovné ručičky se prokazují i na podpoře prostorového zvuku Dirac Virtuo a zvuku ve vysokém rozlišení, který si navíc můžete přizpůsobit dle libovůle díky robustnímu ekvalizéru v appce AudioWizard.

Záda telefonu ukrývají baterii o dostatečné kapacitě 4300 mAh, která díky inteligentní optimalizaci na svých bedrech utáhne procesor přinejmenším po celý den. Nabijete ji pomocí USB-C kabelu a díky podpoře rychlého nabíjení přiloženou 30W rychlonabíječkou v relativním mžiku. Nově lze Zenfone dobít i bezdrátově, a to s až 15wattovým výkonem. Do třetice všeho dobrého tato minimalistická placka podporuje i reverzní nabíjení jiných přístrojů přes kabel.

ASUS Zenfone 10

Z nejpopulárnějšího systému v telefonech je teenager!

Zbrusu nová verze velice oblíbeného systému pro mobilní zařízení od společnosti Google. Již 13. generace nazvaná jednoduše 13 i nadále dokazuje, že v jednoduchosti je síla. Nová verze jako vždy přináší fůru vylepšení, mimo jiné vizuálně i funkčně pozměněný vzhled systému s vyšší mírou možností personalizace, možnost přizpůsobit si jazyk aplikací případ od případu, šikovnější widgety nebo například ještě o kus vylepšené zabezpečení Vašich citlivých dat s podstatně robustnějším přehledem o tom, co s kým sdílíte.

V případě zbrusu nového Zenfonu Vás Android čeká oblažen nástavbou ZenUI. Znamená to mimo jiné přehlednější, uživatelsky jednodušeji nastavitelný vizuál s dark módem, upravitelnými animacemi, volitelným always-on displejem či bezproblémové ovládání jednou rukou.

Systém Android 13 nabízí více jak 1 500 000 her a aplikací.

ASUS Zenfone 10



Obsah balení ASUS Zenfone 10 16GB / 512GB Dual SIM Aurora Green (AI2302-16G512G-GN-EU)

  • ASUS Zenfone 10
  • 30W nabíječka
  • Oboustranný USB-C kabel
  • Ochranný kryt v černé barvě
  • Jehla pro vyndání SIM karty
  • Manuál a další dokumentace


Video recenze ASUS Zenfone 10 16GB / 512GB Dual SIM Aurora Green (AI2302-16G512G-GN-EU)

Odebírejte náš kanál a o žádné další video už nepřijdete.



Porovnat tento produkt s jinými

ASUS Zenfone 10

Parametry ASUS Zenfone 10 16GB / 512GB Dual SIM Aurora Green (AI2302-16G512G-GN-EU)

Konstrukce

Stav
Nový
Konstrukce
Dotyková
Hmotnost
172g
Výška
146,5mm
Šířka
68,1mm
Hloubka
9,4mm
Odolné (outdoor)
Ano
Typ odolnosti
IP68
Barva
Konfigurace karet
Dual SIM
Notifikační dioda
Ne

Baterie a nabíjení

Kapacita baterie
4300mAh
Vyměnitelná baterie
Ne
Rychlonabíjení
Ano
Bezdrátové nabíjení
Ano
Standard nabíjení
PD 3.0; QC 4.0; PPS; Qi
Max. výkon drátového nabíjení
30W
Max. výkon bezdrátového nabíjení
15W
Max. výkon reverzního nabíjení
5W

Displej

Úhlopříčka displeje
5.92"
Rozlišení displeje
2400 × 1080bodů
Technologie displeje
AMOLED
Typ displeje
AMOLED
Tvar výřezu v displeji
Průstřel
Frekvence displeje
144Hz
Always On
Ano
LTPO
Ne
Typ ochrany
Corning Gorilla Glass Victus
Maximální jas
1100nitů

Fotoaparát

Typy objektivů
širokoúhlý; klasický
Počet objektivů zadního fotoaparátu
2x
Počet objektivů předního fotoaparátu
1x
Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
50Mpx
Clona hlavního zadního fotoaparátu
f/1.9
Rozlišení širokoúhlého fotoaparátu
13Mpx
Clona širokoúhlého fotoaparátu
f/2.2
Typ stabilizace obrazu
Hybrid Gimbal OIS Adaptive EIS
Stabilizace
Optická; Elektronická
Rozlišení předního fotoaparátu
32Mpx
Clona předního fotoaparátu
f/2.5
Rozlišení videa
7680 × 4320 (8K Ultra HD)
Podporovaná rozlišení videa
7680 x 4320 / 24 FPS; 3840 x 2160 / 60 FPS; 3840 x 2160 / 30 FPS; 3840 x 2160 / 120 FPS; 1920 x 1080 / 60 FPS; 1920 x 1080 / 30 FPS; 1920 x 1080 / 240 FPS; 1280 x 720 / 480 FPS; 1280 x 720 / 30 FPS
Zaostřování
Dual PDAF
Funkce fotoaparátu
blesk, HDR, Quick Shot, AI Object Sense

Konektivita

Datové služby
5G; 4G; 3G; 2G
Bezdrátové technologie
WiFi; NFC; GPS; Bluetooth
Podpora 4G (LTE)
Ano
Pásma 4G (LTE)
800, 900, 1800, 2100, 2600MHz
Systémový konektor
USB-C
Infračervený port
Ne
Bluetooth
Ano
Verze bluetooth
5.3
Wi-Fi
802.11 a/b/g/n/ac/ax/be
NFC
Ano
Konektor jack 3,5mm
Ano
Stereo reproduktory
Ano
FM rádio
Ne
Podpora OTG
Ano
Typ SIM
nano SIM
Podpora dvou SIM karet
Podpora eSIM
Ne

Navigace

Senzory
Světelný; Přiblížení; Kompas; Gyroskop; Akcelerometr
GPS modul
Ano
Podpora satelitů GPS
QZSS; Nav IC; GPS; GLONASS; GALILEO; BEIDOU
Geotagging
Ano
Digitální kompas
Ano

Obecné

Česká lokalizace
Ano
Distribuce
CZ
Oficiální představení telefonu
Červen 2023

Operační systém

Mobilní služby
Google Mobile Services
Operační systém
Android
Verze OS
Android 13
Nadstavba
Zen UI

Paměť

Uživatelská paměť
Paměťová karta
Ne
Paměť RAM
16GB
Typ paměti
UFS 4.0

Výkon

Typ procesoru
Snapdragon 8 Gen 2
Frekvence procesoru
3200MHz
2. Frekvence procesoru
2800MHz
Počet jader procesoru
8
AnTuTu Benchmark
1583804bodů
Geekbench Single-core
1448bodů
Geekbench Multi-core
4551bodů
Grafický chip
Adreno 740

Zabezpečení

Čtečka otisku prstů
Ano, na rámečku
 
Více parametrů

Příslušenství ASUS Zenfone 10 16GB / 512GB Dual SIM Aurora Green (AI2302-16G512G-GN-EU)


1 2 3 4 5 ... 6



1 2 3 4 5 ... 6




Alternativní produkty ASUS Zenfone 10 16GB / 512GB Dual SIM Aurora Green (AI2302-16G512G-GN-EU)




Naleznete v těchto kategoriích




Naleznete v těchto kategoriích






Nastavení cookies: Aby web fungoval, tak jak ho znáte

Aby naše webové stránky fungovaly správně, našli jste na nich, co hledáte, ušetřili spoustu času a nezobrazovaly se vám věci, které Vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Tyto cookies jsou nutné pro správné fungování našich webových stránek. Vždy aktivní.

Čím víc lidí má statistické cookies zapnuté, tím lépe můžeme naše stránky vyladit. Tyto cookies shromažďují informace o tom, jak lidé web používají, které stránky navštívili, na co klikají. a na které odkazy jsi klikla. Všechny informace, které soubory cookie shromažďují, jsou souhrnné a anonymní.

Díky marketingovým cookies třetích stran vám můžeme připomenout nabídky, které jste si prohlíželi na našich stránkách, i jinde na internetu. Když tyto cookies zakážete, reklam bude pořád stejně. Ovšem na věci, které vás nezajímají.

Zavřít
arr
arr
Bonus program
Nákupem tohoto produktu získáte ... bodů(y).
arr
Hlídací pes
...
Jakmile tento produkt dorazí na sklad, chci poslat zprávu na e-mail.
Až cena klesne pod Kč s DPH, chci poslat zprávu na e-mail.