info
info

LG 24MP60G 24" IPS herní monitor černý

star star star star star 
 100% 

Klíčové vlastnostiNaprosto excelentní monitor s tenkým třístranným okrajem s Full HD IPS panelemRežim Reader Mode pro snížení modrého světla a funkce Flicker Safe omezuje blikání na obrazovceRedukce rozostření p....

Více popisu
loading...  kontrola dostupnosti ...
3 090 Kč Běžná cena

2 689 Kč

2 222 Kč bez DPH

Přikupte až 3 produkty se slevou 350 Kč

Tyto produkty můžete přikoupit se SLEVOU




  • Výrobce: LG
  • Kód: AT2080216737904

Garance nejlepšího nákupu

99% zákazníku Heureka nás doporučuje.
Průměrná doba dodání zboží je 1,5 dne.



Popis produktu LG 24MP60G 24" IPS herní monitor černý

Klíčové vlastnosti

  • Naprosto excelentní monitor s tenkým třístranným okrajem s Full HD IPS panelem
  • Režim Reader Mode pro snížení modrého světla a funkce Flicker Safe omezuje blikání na obrazovce
  • Redukce rozostření pohybu pouhá 1ms napomáhá plynulému hraní
  • Podpora AMD FreeSync pro rychlý a plynulý pohyb
  • Dynamic Action Sync pro minimalizaci zpoždění
  • Funkce Black Stabilizer Vám pomůže zaútočit ve tmě jako první
  • Jednodušší uživatelské rozhraní s OnScreen Control

LG 24MP60G

Technologie IPS zdůrazňuje výkon displejů

Monitor LG s technologií IPS (In-Plane Switching) posouvá hranice výkonu displejů s tekutými krystaly. Tato pokročilá technologie přináší řadu výhod, které výrazně zlepšují uživatelský zážitek.

První výhodou technologie IPS je snížená doba odezvy. To znamená, že monitor dokáže rychleji reagovat na změny obrazu, což je zvláště důležité při sledování akčních scén ve filmech nebo při hrách s vysokou akční frekvencí. Snížená doba odezvy přináší plynulé a ostré zobrazení, bez nepříjemného rozostření nebo stopování obrazu.

Dále technologie IPS zlepšuje reprodukci barev, což je klíčové pro věrné a živé zobrazení obrazu. S IPS monitorem od LG se uživatelé mohou těšit na širší barevný gamut a věrnější podání barev, což je důležité zejména pro grafické designéry, fotografy nebo filmové nadšence, kteří kladou důraz na přesnou reprodukci barev.

Jedním z největších benefitů technologie IPS je schopnost sledovat obrazovku prakticky z jakéhokoli úhlu. To znamená, že uživatelé nemusí sedět přímo před monitorem, aby si užili optimální kvalitu obrazu. Tato vlastnost je ideální pro sdílení obsahu s ostatními osobami kolem monitoru nebo pro pohodlnější pracovní a herní prostředí.

LG 24MP60G

Dokonalý zážitek s tenkým okrajem

LG 24MP60G se vyznačuje tenkým okrajem na třech stranách, což je designový prvek, který zajišťuje maximální využití obrazové plochy a minimalizuje distrakce pro uživatele. Tento elegantní design nejenže esteticky obohacuje prostředí, ale také umožňuje uživatelům plně se soustředit na obsah zobrazený na obrazovce, ať už se jedná o práci, hraní her nebo sledování multimediálního obsahu.

Kromě toho je tento displej vybaven pohodlným nastavením sklonu, které uživatelům umožňuje snadno přizpůsobit pozici obrazovky podle svých individuálních preferencí. Tato flexibilita je klíčová pro vytvoření optimálního pracovního prostředí, které podporuje pohodu a produktivitu uživatele. Díky možnosti nastavení sklonu mohou uživatelé dosáhnout ideálního pozorovacího úhlu a minimalizovat namáhání krku a očí, což je zvláště důležité při dlouhodobém používání počítače.

LG 24MP60G

Režim Reader Mode pro méně modré barvy

Režim Reader Mode, dostupný na tomto displeji od společnosti LG, je designován k tomu, aby minimalizoval únavu očí a poskytl uživatelům optimální podmínky pro dlouhodobé čtení na obrazovce. Tento režim snižuje množství modrého světla, které je známé svým potenciálem způsobovat únavu očí a rušit spánek. Díky tomu se režim Reader Mode snaží simulovat teplotu barev podobnou papíru, což výrazně zlepšuje pohodlí a čitelnost textu.

Při použití Režimu Reader Mode se barvy na obrazovce přizpůsobují tak, aby lépe odpovídaly přirozenému světlu a minimalizovaly podráždění očí. To je obzvláště užitečné při dlouhých obdobích čtení na monitoru, kdy může být pohodlí a zdraví očí klíčové pro udržení produktivity a pohody.

LG 24MP60G

Funkce Flicker Safe

Funkce Flicker Safe, integrovaná do tohoto displeje od společnosti LG, je navržena tak, aby redukovala neviditelné blikání na obrazovce, což je jedna z hlavních příčin únavy očí u uživatelů. Toto blikání, které může být často nepostřehnutelné lidským okem, může přesto způsobit nepohodlí a únavu, zejména při dlouhodobém používání počítače.

Díky funkci Flicker Safe je blikání monitoru minimalizováno nebo úplně odstraněno, což poskytuje uživatelům stabilní a pohodlné zobrazení bez rušivých efektů. Tato funkce přispívá k vytvoření dlouhodobě pohodlného pracovního prostředí, které minimalizuje namáhání očí a pomáhá udržet vysokou produktivitu bez nepříjemných vedlejších účinků.

LG 24MP60G

Odezva puhá 1ms MBR

Funkce 1ms MBR (redukce rozostření pohybu) představuje významný přínos pro hráče, kteří hledají maximální plynulost a ostrost obrazu během akčních scén ve hrách. Tato technologie umožňuje monitoru od společnosti LG minimalizovat rozostření a duchy během rychlých a pohyblivých sekvencí, což je klíčové pro zachování jasného a ostrého zobrazení i při extrémních akcích.

Díky funkci 1ms MBR mají hráči konkurenční výhodu, protože mohou lépe sledovat pohybující se objekty a rychle se měnící události uprostřed akce. Tato technologie eliminuje nepříjemné efekty jako je rozmazání nebo dvojité obrazy, což umožňuje hráčům reagovat rychleji a přesněji na herní události a získat tak potřebný náskok ve hře.

Předností funkce 1ms MBR je také to, že nejen zvyšuje plynulost obrazu, ale také minimalizuje možnost nepřesných pohybů, což je zvláště důležité pro hráče, kteří se účastní online soutěží nebo vysoce náročných herních situací.

LG 24MP60G

Podpora technologie AMD FreeSync

Technologie AMD FreeSync™, dostupná na monitoru LG, přináší hráčům revoluční zážitek z her díky dokonale plynulému pohybu ve vysokém rozlišení, zejména v rychlých a dynamických hrách. Tato inovativní technologie prakticky eliminuje trhání a zasekávání obrazovky, což výrazně zlepšuje herní zážitek tím, že poskytuje plynulé a nepřerušované zobrazení obrazu.

Díky AMD FreeSync™ mohou hráči plně vychutnat každý moment hraní bez rušivých artefaktů, které by mohly narušit jejich koncentraci nebo reakční schopnosti. Tato technologie synchronizuje obnovovací frekvenci monitoru s frekvencí grafické karty, což minimalizuje rozdíly a nepřesnosti v obrazu a umožňuje hrám dosáhnout maximálního výkonu.

Chytré funkce pro lepší herní zážitek

Funkce Dynamic Action Sync (DAS) je klíčovým prvkem pro minimalizaci zpoždění na vstupu u monitoru od společnosti LG, což představuje zásadní faktor pro hráče, kteří hledají rychlou a přesnou odezvu během her. Tato technologie umožňuje hráčům zachytit kritické herní okamžiky v reálném čase tím, že minimalizuje zpoždění mezi stiskem tlačítka a reakcí monitoru.

DAS pracuje tím, že synchronizuje obrazovku s výstupem grafické karty, což znamená, že obraz na obrazovce se aktualizuje prakticky okamžitě poté, co je provedena akce hráče. To poskytuje hráčům výhodu v rychlých a akčních hrách, protože mohou rychleji a přesněji reagovat na události v herním světě.

Funkce Black Stabilizer, dostupná na tomto monitoru od společnosti LG, je klíčovým prvkem pro hráče, kteří hledají konkurenční výhodu a lepší přehled během herních situací. Tato technologie umožňuje hráčům lépe vidět ve tmavých oblastech herního světa a reagovat na nepřátelské hrozby, jako jsou skrytí odstřelovači nebo rychle se měnící situace, jako je výbuch zábleskových granátů.

Díky funkci Black Stabilizer mohou hráči snadněji identifikovat nepřátelské cíle či nebezpečí skryté v nejtemnějších koutech herního prostředí. Tato technologie optimalizuje temné odstíny a detaily v obraze, což umožňuje hráčům lépe rozpoznat nepřátelské postavy nebo nebezpečné objekty, které by jinak mohly zůstat skryty v tmě.

Funkce zafixování cílového bodu na střed, dostupná na tomto monitoru od společnosti LG, je důležitým prvkem pro hráče, kteří chtějí maximalizovat přesnost své střelby a zlepšit svůj výkon v akčních hrách. Tato technologie umožňuje hráčům udržovat cílový bod pevně uprostřed obrazovky, což zásadně zvyšuje jejich schopnost zaměřit se na nepřátelské cíle a provést přesné střely.

Díky zafixování cílového bodu na střed se hráči nemusí starat o neustálé vyvažování a posunování kamery či myši, což umožňuje rychlejší a přesnější reakce v herních situacích. Tímto způsobem se zvyšuje jejich schopnost zasáhnout nepřítele nebo cíl s větší přesností a efektivitou.

LG 24MP60G

Jednodušší uživatelské rozhraní

Díky funkcím přizpůsobení pracovní plochy, dostupným na tomto monitoru od společnosti LG, můžete optimalizovat své pracovní prostředí podle svých potřeb a preferencí pomocí pouhých pár kliknutí myší. Tato užitečná možnost vám umožňuje buď rozdělit displej na více oblastí, nebo upravit základní nastavení monitoru, a to vše s maximální jednoduchostí a pohodlím.

Funkce rozdělení displeje vám umožňuje efektivně využít dostupný prostor a organizovat své pracovní aplikace nebo dokumenty do různých částí obrazovky. To znamená, že můžete současně pracovat na více úkolech bez nutnosti přepínat mezi různými okny, což výrazně zvyšuje vaši produktivitu a usnadňuje multitasking.

Dále můžete pomocí monitoru od LG snadno upravit základní nastavení, jako je jas, kontrast, barevná teplota a další, podle svých preferencí. Tato možnost vám umožňuje rychle a snadno optimalizovat obrazovou kvalitu a komfort zobrazení, což je důležité pro dlouhodobou práci před monitorem.

 



Obsah balení LG 24MP60G 24" IPS herní monitor černý

  • Monitor
  • Napájecí kabel
  • Návod


Navštivte náš YouTube kanál


Porovnat tento produkt s jinými

LG 24MP60G

Parametry LG 24MP60G 24" IPS herní monitor černý

Konstrukce

Stav
Nový
Barva
Černá
Konstrukce
Rovná
Šířka
53,9cm
Výška
41,4cm
Hloubka
21,1cm
Hmotnost
3,3Kg

Obrazovka

Typ panelu
IPS
Obnovovací frekvence
75Hz
Odezva
1ms
Jas
250cd/m2
Barevná hloubka
8bit
Kontrast
1000:1
Povrch displeje
Matný
Poměr stran
16:9

Připojení

Typ připojení
DisplayPort 1.2; VGA; HDMI 1.4
Další připojení
Sluchátkový výstup
HDMI
1x
DisplayPort
1x
VGA
1x
Kabel v balení
HDMI

Rozměry a hmotnost

Hloubka bez podstavce
3,9cm

Spotřeba

Typická spotřeba
20W
Stand-by spotřeba (pohotovostní)
0,3W
Maximální spotřeba
22W

Synchronizace obrazu

AMD FreeSync
Ano

Úhlopříčka a rozlišení

Úhlopříčka
23,8"
Typ rozlišení
Full HD
Rozlišení
1920×1080

Vlastnosti a funkce

Hlavní funkce
Flicker-free; Filtr modrého světla
Vesa uchycení
75x75mm
 
Více parametrů

Příslušenství LG 24MP60G 24" IPS herní monitor černý


1 2



1 2







Naleznete v těchto kategoriích






Nastavení cookies: Aby web fungoval, tak jak ho znáte

Aby naše webové stránky fungovaly správně, našli jste na nich, co hledáte, ušetřili spoustu času a nezobrazovaly se vám věci, které Vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Tyto cookies jsou nutné pro správné fungování našich webových stránek. Vždy aktivní.

Čím víc lidí má statistické cookies zapnuté, tím lépe můžeme naše stránky vyladit. Tyto cookies shromažďují informace o tom, jak lidé web používají, které stránky navštívili, na co klikají. a na které odkazy jsi klikla. Všechny informace, které soubory cookie shromažďují, jsou souhrnné a anonymní.

Díky marketingovým cookies třetích stran vám můžeme připomenout nabídky, které jste si prohlíželi na našich stránkách, i jinde na internetu. Když tyto cookies zakážete, reklam bude pořád stejně. Ovšem na věci, které vás nezajímají.

Zavřít
arr
arr
Bonus program
Nákupem tohoto produktu získáte ... bodů(y).
arr
Hlídací pes
...
Jakmile tento produkt dorazí na sklad, chci poslat zprávu na e-mail.
Až cena klesne pod Kč s DPH, chci poslat zprávu na e-mail.