info
info
Xiaomi 13 8GB / 256GB Dual SIM Black
Xiaomi 13 8GB / 256GB Dual SIM Black

21 679 Kč

17 917 Kč bez DPH
Bohužel, prodej tohoto produktu skončil
 

Xiaomi 13 8GB / 256GB Dual SIM Black

4

Úhlopříčka displeje 6.36 ", Technologie displeje AMOLED, Podpora dvou SIM karet, Typ procesoru Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, Počet jader procesoru 8, Paměť RAM 8 GB, Uživatelská paměť 256 GB, Rozlišení předního fotoaparátu 32 Mpx, Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu 50 Mpx, GPS modul, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax/be, Bluetooth, Infračervený port, Podpora 4G (LTE), Typ SIM nanoSIM, Kapacita baterie 4500 mAh, Rozlišení displeje 2400 × 1080 bodů

více parametru
Bohužel, prodej tohoto produktu skončil
Dobrou zprávou zůstává, že lze koupit zajímavé příslušenství.


  • Výrobce: Xiaomi
  • Kód: MTXIA13BLK

Příslušenství Xiaomi 13 8GB / 256GB Dual SIM Black


1 2 3 4 5 ... 6



1 2 3 4 5 ... 6

Popis produktu Xiaomi 13 8GB / 256GB Dual SIM Black

Xiaomi 13 bonusy

Klíčové vlastnosti

  • Trojnásobný fotoaparát od expertů z Leicy s hlavní 50 Mpx čočkou a teleobjektivem
  • Prémiová konstrukce s (v telefonech) maximální možnou certifikací IP68
  • Kompaktní rozměry, které prokazuje i 6.36" AMOLED displej se svižnou 120Hz obnovovací frekvencí a podporou HDR10+ a Dolby Vision
  • Parádní výkon vlajkového procesoru Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
  • „Z nuly na sto“ za 38 minut díky 67W rychlonabíjení
  • Jeden z prvních telefonů s podporou budoucího standardu Wi-Fi 7

Xiaomi 13

Kompaktní sestřička vlajky z dílny Xiaomi

Užijte si mega zážitek ze sledování multimédií v mini rozměrech s 6.36" displejem AMOLED, jímž je opásána extrémně výkonná novinka ze stáje Xiaomi v podobě prostředního modelu třinácté řady pod jménem Xiaomi 13. S parádním poměrem 20:9, fantastickou obnovovací frekvencí 120Hz a v jemňoučkém rozlišení FHD+ (2400 x 1080) naprosto reálně hrozí, že budete mít problém odtrhnout oči i prsty!

Nechat si ušít nové kalhoty s kapsami na míru zde opravdu nemusíte – displej až na výřez pro přední kameru v podobě průstřelu veprostřed zabírá naprostou většinu těla až k nevelkým rámečkům a samotné rozměry zařízení jsou v porovnání s naprostou většinou telefonů naprosto titěrné - pokud už dlouho hledáte vlajkové parametry ve formě menší, než oné zdánlivě standardní, „pádlovité“, Xiaomi 13 je Vám šito přímo na míru.

Vysoký poměr displeje k tělu zprostředkovává širokoúhlé sledování videí či filmů v těch nejlepších formátech Dolby Vision a HDR10+ takřka bez jakýchkoli rušivých elementů a díky výborné jemnosti, volbě potlačení modrého světla a hlavně již zmíněné brilantní adaptivní frekvenci 120 Hz je hraní, procházení webu či čtení blaženě stráveným časem.

Labužnicky vypadající a uspokojivě ploché tělo telefonu sestává z tvrzeného skla Gorilla Glass 5 na displeji, esteticky nanejvýš vkusně zabarveného skla na zádech a z hliníkového rámečku v barvě těla, který drží tento nádherný skleněný sendvič pohromadě. Na pravé straně rámečku je usazeno ovládání hlasitosti a zapínací čudlík. Bleskurychlou čtečku otisků prstů naleznete zabudovanou přímo v displeji. Tělo tohoto telefonního golema se navíc honosí stupněm krytí IP68, takže v prašných prostředích je třináctka jako doma a nějaký ten ponor ji taky nerozhodí.

Ať už je však telefon seberobustnější, není od věci nepokoušet štěstí a zainvestovat do adicionálního tvrzeného skla, případně rovnou do slušivého ochranného krytu či flipového pouzdra, jež mohou rozšířit schopnosti telefonu například o stojánek či kapsy na legitky.

Xiaomi 13

Brilantní fotosestava vyladěná šikovnýma rukama inženýrů z Leicy

Profesionální zadní trojice objektivů Xiaomi 13, vytvořená experty z Leicy, zdatně využívá umělé inteligence a nabízí také mnoho způsobů, jak zažehnout Vaše kreativní vlohy. Hlavní 50 Mpx čočka s optickou stabilizací je zárukou snímků plných nevěřícně dechberoucích, křišťálově čistých detailů, díky druhé 10 Mpx 120° širokoúhlé kameře zaberete v celku i ty nejrozložitější objekty a pomocí 10 Mpx teleobjektivu přiblížíte dálky dřív neviděné.

Kombinace je to skvělá - i díky pomalu nebeské světelnosti hlavní čočky budou vaše snímky barevnější a plné detailů, a to nezávisle na denní době. Díky dvěma fotografickým stylům jménem Authentic, resp. Vibrant Look, dokáže Xiaomi 13 zachytit skutečný vztah mezi světlem a stínem ve scéně a tím pádem Vám ukázat rozdíl mezi fotkou opravdovou a tou, kterou člověk pořizuje jen tak, aby se neřeklo.

13 nabízí několikero režimů focení (mimo jiné portrét, panorama či plně manuální Pro mód) a s pomocí vysokého dynamického rozsahu a automatického ostření z ní dostanete snímky překvapivé kvality. Jelikož jde o profesionální náčiní, 13 nabízí i jinde málokdy viděné funkce, ať už jde o focení v .RAW či použití barevných profilů vytvořených přímo na míru softwaru od Adobe.

Telefonem samozřejmě nahrajete i video, a to až ve skoro absurdním 8K ve filmových 24 FPS, v plynulejším 4K s pomocí Dolby Vision či zpomaleném Full HD rozlišení!

Přední 32 Mpx kamerou pořídíte slušivá selfies a odemknete telefon s pomocí pokročilého systému rozpoznání obličeje.

Xiaomi 13

Výkon na samé hranici možností a kompletní nabití do tři čtvrtě hodiny

V naprosto bez uvozovek vlajkovém srdci Xiaomi 13 bije nebývale výkonný mobilní procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 s výpočetním výkonem o taktu 1x 3.2 GHz, 4x 2.8 GHz a 3x 2.0 GHz, který kombinuje brutální a zároveň nečekaně citlivý výkon s vynikající životností baterie a spolu s grafickým čipem Adreno 740 Vám zajistí nepřekonatelný výkon a uchvacující vizuál. Procesoru zdatně sekunduje slušná operační paměť 8 GB RAM. Ať už se tudíž rozhodnete telefon zatížit tou nejnáročnější hrou či snad nepřehlednými excelovskými tabulkami, pro „třináctku“ to nebude sebemenší problém. Interní paměť telefonu je 256 GB velká a díky podpoře sítí nové generace 5G a hardwaru zvládajícímu nejen Wi-Fi 6E, ale připravenému i na budoucí standard Wi-Fi 7 hrozí, že se Vám ji podaří zaplnit docela rychle - paměťovkou zde situaci ovšem nezachráníte. Když už ne paměť, 13 aspoň pojme dvě nanoSIM karty zároveň (případně i virtuální eSIM k tomu), takže Vám umožní snadno si oddělit osobní život od toho pracovního.

Kompatibilitě se meze nekladou - nejnovější Bluetooth 5.3, NFC a GPS jsou samozřejmostí a audiem třeba i ve vysokém rozlišení a s podporou Dolby Atmos je možné se opájet skrze dvojici precizně odladěných reproduktorů či USB-C port.

Záda telefonu ukrývají baterii ve slušné kapacitě 4500 mAh, která díky inteligentní optimalizaci na svých bedrech utáhne silný procesor po většinu dne. Při vybitém telefonu však není třeba zoufat – zdejší rychlé nabíjení o parádním výkonu 67W zvládne přístroj dobít do plných za velice slušných 38 minut!

Pokud nejste fanoušky přebytečné kabeláže, jistě Vás potěší možnost nabíjení vyřešit bezdrátově, až (nutno říct, že také báječnou) 50wattovou rychlostí. Do třetice všeho dobrého telefon disponuje i bezdrátovým nabíjením reverzním.

Xiaomi 13

Z nejpopulárnějšího systému v telefonech je teenager!

Zbrusu nová verze velice oblíbeného systému pro mobilní zařízení od společnosti Google. Již 13. generace nazvaná jednoduše 13 i nadále dokazuje, že v jednoduchosti je síla. Nová verze jako vždy přináší fůru vylepšení, mimo jiné vizuálně i funkčně pozměněný vzhled systému s vyšší mírou možností personalizace, možnost přizpůsobit si jazyk aplikací případ od případu, šikovnější widgety nebo například ještě o kus vylepšené zabezpečení Vašich citlivých dat s podstatně robustnějším přehledem o tom, co s kým sdílíte.

U telefonů Xiaomi vás čeká systém Android oblažený nástavbou MIUI, zde konkrétně ve zbrusu nové čtrnácté edici. Znamená to mimo jiné ještě přehlednější vizuál bez jakýchkoli reklam, rychlejší systém s pomocí virtuální paměti a jeho práci s úložným prostorem, o ždibec vylepšený multitasking či vyšší bezpečnost.

Systém Android 13 nabízí více jak 1 500 000 her a aplikací.

 




Obsah balení Xiaomi 13 8GB / 256GB Dual SIM Black

xiaomi 13
  • usb-c nabíjecí kabel
  • 67w nabíječka do sítě
    • ochranný kryt
    • jehla pro vyndání sim karty
    • manuál a ostatní dokumentace


    Video-recenze Xiaomi 13 8GB / 256GB Dual SIM Black



    Parametry Xiaomi 13 8GB / 256GB Dual SIM Black

    Konstrukce

    Stav
    Nový
    Název
    Konstrukce
    Dotyková
    Hmotnost
    189g
    Výška
    152,8mm
    Šířka
    71,5mm
    Hloubka
    7,98mm
    Odolné (outdoor)
    Ano
    Typ odolnosti
    IP68
    Barva
    Konfigurace karet
    Dual SIM
    Notifikační dioda
    Ne

    Baterie a nabíjení

    Kapacita baterie
    4500mAh
    Vyměnitelná baterie
    Ne
    Rychlonabíjení
    Ano
    Bezdrátové nabíjení
    Ano
    Standard nabíjení
    PD 3.0; QC 4
    Max. výkon drátového nabíjení
    67W
    Max. výkon bezdrátového nabíjení
    50W
    Max. výkon reverzního nabíjení
    10W
    Doba nabíjení na 50 %
    19min.

    Displej

    Úhlopříčka displeje
    6.36"
    Rozlišení displeje
    2400 × 1080bodů
    Technologie displeje
    AMOLED
    Typ displeje
    AMOLED
    Poměr velikosti displeje k tělu
    89,4%
    Tvar výřezu v displeji
    Průstřel
    Frekvence displeje
    120Hz
    LTPO
    Ne
    Typ ochrany
    Corning Gorilla Glass 5
    Maximální jas
    1900nitů

    Fotoaparát

    Typy objektivů
    teleobjektiv; širokoúhlý; klasický
    Počet objektivů zadního fotoaparátu
    3x
    Počet objektivů předního fotoaparátu
    1x
    Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
    50Mpx
    Clona hlavního zadního fotoaparátu
    f/1.8
    Rozlišení širokoúhlého fotoaparátu
    12Mpx
    Clona širokoúhlého fotoaparátu
    f/2.2
    Rozlišení fotoaparátu s teleobjektivem
    10Mpx
    Clona fotoaparátu s teleobjektivem
    f/2.0
    Typ stabilizace obrazu
    Optická
    Stabilizace
    Optická
    Rozlišení předního fotoaparátu
    32Mpx
    Clona předního fotoaparátu
    f/2.0
    Podporovaná rozlišení videa
    7680 x 4320 / 24 FPS; 3840 x 2160 / 60 FPS; 3840 x 2160 / 30 FPS; 1920 x 1080 / 960 FPS; 1920 x 1080 / 60 FPS; 1920 x 1080 / 30 FPS; 1920 x 1080 / 240 FPS; 1920 x 1080 / 120 FPS; 1280 x 720 / 30 FPS; 1280 x 720 / 1920 FPS
    Zaostřování
    PDAF
    Funkce fotoaparátu
    HDR natáčení videa v Dolby Vision

    Konektivita

    Datové služby
    5G; 4G; 3G; 2G
    Bezdrátové technologie
    WiFi; NFC; GPS; Bluetooth
    Podpora 4G (LTE)
    Ano
    Pásma 4G (LTE)
    800, 900, 1800, 2100, 2600MHz
    Systémový konektor
    USB-C
    Infračervený port
    Ano
    Bluetooth
    Ano
    Verze bluetooth
    5.3
    Wi-Fi
    802.11 a/b/g/n/ac/ax/be
    NFC
    Ano
    Konektor jack 3,5mm
    Ne
    Stereo reproduktory
    Ano
    FM rádio
    Ne
    Podpora OTG
    Ano
    Typ SIM
    nanoSIM
    Podpora dvou SIM karet
    Podpora eSIM
    Ano

    Navigace

    Senzory
    Světelný; Přiblížení; Kompas; Gyroskop; Akcelerometr
    GPS modul
    Ano
    Podpora satelitů GPS
    QZSS; Nav IC; GPS; GLONASS; GALILEO; BEIDOU; A-GPS
    Geotagging
    Ano
    Digitální kompas
    Ano

    Obecné

    Česká lokalizace
    Ano
    Distribuce
    CZ

    Operační systém

    Mobilní služby
    Google Mobile Services
    Operační systém
    Android
    Verze OS
    Android 13
    Nadstavba
    MIUI 14

    Paměť

    Uživatelská paměť
    Paměťová karta
    Ne
    Paměť RAM
    8GB
    Typ paměti
    UFS 4.0

    Výkon

    Typ procesoru
    Snapdragon 8 Gen 2
    Frekvence procesoru
    3200MHz
    2. Frekvence procesoru
    2800MHz
    Počet jader procesoru
    8
    Grafický chip
    Adreno 740

    Zabezpečení

    Čtečka otisku prstů
    Ano, v displeji
     
    Více parametrů






    Xiaomi Xiaomi 13 8GB / 256GB Dual SIM Black Xiaomi 13 8GB / 256GB Dual SIM Black MTXIA13BLK MTXIA13BLK MTXIA13BLK MTXIA13BLK MTXIA13BLK MTXIA13BLK MTXIA13BLK MTXIA13BLK MTXIA13BLK MTXIA13BLK Náhled Xiaomi 13 8GB / 256GB Dual SIM Black Product #: MTXIA13BLK 4 stars, 1 counts Regular price: Kc 22 279 21679
    Nastavení cookies: Aby web fungoval, tak jak ho znáte

    Aby naše webové stránky fungovaly správně, našli jste na nich, co hledáte, ušetřili spoustu času a nezobrazovaly se vám věci, které Vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

    Tyto cookies jsou nutné pro správné fungování našich webových stránek. Vždy aktivní.

    Čím víc lidí má statistické cookies zapnuté, tím lépe můžeme naše stránky vyladit. Tyto cookies shromažďují informace o tom, jak lidé web používají, které stránky navštívili, na co klikají. a na které odkazy jsi klikla. Všechny informace, které soubory cookie shromažďují, jsou souhrnné a anonymní.

    Díky marketingovým cookies třetích stran vám můžeme připomenout nabídky, které jste si prohlíželi na našich stránkách, i jinde na internetu. Když tyto cookies zakážete, reklam bude pořád stejně. Ovšem na věci, které vás nezajímají.

    Zavřít
    arr
    arr
    Bonus program
    Nákupem tohoto produktu získáte ... bodů(y).
    arr
    Hlídací pes
    ...
    Jakmile tento produkt dorazí na sklad, chci poslat zprávu na e-mail.
    Až cena klesne pod Kč s DPH, chci poslat zprávu na e-mail.