info
info
Huawei P60 Pro 8GB / 256GB Dual SIM Rococo Pearl
Huawei P60 Pro 8GB / 256GB Dual SIM Rococo ...

26 989 Kč

22 305 Kč bez DPH
Bohužel, prodej tohoto produktu skončil
 

Huawei P60 Pro 8GB / 256GB Dual SIM Rococo Pearl

5

Úhlopříčka displeje 6.67 ", Technologie displeje OLED, Podpora dvou SIM karet, Typ procesoru Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, Počet jader procesoru 8, Paměť RAM 8 GB, Uživatelská paměť 256 GB, Paměťová karta Nano Memory, Rozlišení předního fotoaparátu 13 Mpx, Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu 48 Mpx, GPS modul, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth, Infračervený port, Podpora 4G (LTE), Typ SIM nanoSIM, Kapacita baterie 4815 mAh, Rozlišení displeje 2700 x 1220 bodů

více parametru
Bohužel, prodej tohoto produktu skončil
Dobrou zprávou zůstává, že lze koupit zajímavé alternativy.


  • Výrobce: HUAWEI
  • Kód: MTHUAP60PROPRL

Alternativní produkty Huawei P60 Pro 8GB / 256GB Dual SIM Rococo Pearl




Příslušenství Huawei P60 Pro 8GB / 256GB Dual SIM Rococo Pearl


1 2 3 4 5



1 2 3 4 5

Popis produktu Huawei P60 Pro 8GB / 256GB Dual SIM Rococo Pearl

Klíčové vlastnosti

  • Trojice foťáků s 48 Mpx hlavní čočkou s uživatelsky nastavitelnou clonou, šírem a ultrasvětelným teleobjektivem pro detailní snímky i po setmění
  • Kontrastní 6.67" LTPO AMOLED displej se svižnou 120Hz obnovovací frekvencí a netradičně vysokým FHD+ rozlišením (2700 x 1220), které Vám nabídne dříve netušený vizuální zážitek ze samotného používání telefonu (o multimédiích ani nemluvě)
  • Robustní konstrukce s extraodolným sklem Kunlun a maximálním možným stupněm krytí IP68, zaručujícím plnou voděodolnost
  • Perleťová verze disponuje nezaměnitelnou úpravou zad, kdy každý kus telefonu je naprostý originál
  • Vysoký výkon procesoru Snapdragon 8+ Gen 1
  • Bleskové 88W rychlonabíjení skrz kabel + 50W nabíjení bez drátů
  • Slušná, ovšem o rychlejší 5G sítě ořezaná konektivita s Bluetooth 5.2, NFC a dokonce i infraportem
  • Nástavba EMUI 13.1, jež se musí obejít bez Google služeb

Huawei P60 Pro

Nová generace vlajkové nádhery od Huawei

Další bezmála umělecký příspěvek do vlajkového portfolia Huawei v podobě Huawei P60 Pro je osazena po stranách zakulaceným 6.67” OLED displejem v rozlišení FHD+ (2700 x 1220), navíc vybaveným svižnou obnovovací frekvencí 120 Hz.

Displej Pročka až foťákový průstřel zabírá naprostou většinu velmi tenkého těla až k nečekaně malým rámečkům, telefon tudíž i při svých o ždibec víc jak 16 cm délky zaujme ohromnou použitelnou plochou a zároveň relativní kompaktností. Neslýchaný poměr displeje k tělu telefonu zprostředkovává širokoúhlé sledování videí či filmů takřka bez jakýchkoli rušivých elementů.

Nechte se ohromit ultraširokou paletou barev, věrnou reprodukcí jasnějších a výraznějších barev a těmi nejčernějšími černými díky použité technologii OLED. Zážitek z filmů v nejdetailnějším formátu HDR10+ jen tak nezapomenete, a i videím ve standardním rozsahu vdechne P60 Pro nový život. Nejste fandové pohyblivých obrázků? Díky fantastické jemnosti displeje je i procházení webu a čtení radostí.

Líbivost displeje platí i pro tělo, které sestává z proti pádu nesmírně odolného tvrzeného skla Kunlun na displeji a taktéž skleněného krytu s barevně jednolitou černou či naprosto nezaměnitelnou, u každého kusu odlišnou perleťovou úpravou, jenž obklopuje zbytek vnitřností telefonu. To vše drží pohromadě hliníkový rámeček. Na pravé straně rámečku jsou usazena tlačítka pro ovládání hlasitosti a spuštění telefonu. Čtečku otisků prstů pro jednoduché avšak bezpečné odemknutí systému zde najdete zabudovanou přímo v displeji.

Aby toho nebylo málo, tělo tohoto telefonního golema se navíc honosí stupněm krytí IP68, takže v prašných prostředích je Pro jako doma a když jinak nedáte, ráda si s vámi pomalu i zaplave.

Ať už je však telefon seberobustnější, není od věci nepokoušet štěstí a zainvestovat do adicionálního tvrzeného skla, případně rovnou do slušivého ochranného krytu či flipového pouzdra, jež mohou rozšířit schopnosti telefonu například o stojánek či kapsy na legitky.

Huawei P60 Pro

Fotosestava jak z říše snů

Zadní, v obdélníkovém ostrůvku nad sebou nastřádané trio objektivů Huawei P60 Pro zdatně využívá scény-rozpoznávající umělé inteligence a LED blesku pro dechberoucí snímky, ať už jste v jakékoli situaci – know-how Leicy sice po nedávném konci společné spolupráce Huawei využít nemůže, ale o jeden z aktuálně nejlepších fototelefonů se jedná tak jako tak.

Hlavní 48 Mpx čočka disponuje variabilní clonou f/1.4 - f/4.0 a kombinací optické stabilizace s laserem podpořeným ostřením a garantuje tak nebývale detailní a nerozmazané snímky, druhý 48 Mpx teleobjektiv je také osazený OISem, s 3,5x optickým zoomem přiblíží dřív neviděné a díky nevídané světelnosti f/2.1 clony zaručuje ty nejlepší noční fotografie pod sluncem, nebo spíš měsícem. Tuto úchvatnou dvojku doplňuje 13 Mpx šíro Vám do třetice všeho dobrého umožňuje ultraširoký úhel pohledu. Kombinace je to vskutku neuvěřitelná - i díky zmíněné vyšší světelnosti čoček budou vaše snímky barevnější, a to nezávisle na denní době.

Fotoaparát nabízí tradiční funkce jako automatické ostření a několikero režimů focení – od obligátního portrétního s funkcí zkrášlení až po plně manuální Pro mód (při kterém je možné si i pohrát se zmíněnou clonou na hlavní čočce). Díky funkci HDR pořídíte perfektně vyvážené snímky i v přímém slunečním světle.

Pročkem samozřejmě nahrajete i video, a to zpomalené, zrychlené i klasické (to konkrétně až ve 4K jak na přední, tak i zadní kameře).

V průstřelu usazený přední snímač ve slušném rozlišení 13 Mpx nabízí ty nejvyladěnější selfies díky zkrášlujícímu módu - automatické retuši vaší vizáže, zároveň umožňuje i obligátní odemknutí telefonu obličejem.

Huawei P60 Pro

Stabilní výkon osvědčeného procesoru a baterie, kterou lze rychlonabít během mžiku s drátem i bez

V krásně bijícím srdci P60 Pro bije schopný procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 4G s výpočetním výkonem o taktu 1x 3.2 GHz, 3x 2.75 GHz a 4x 2.0 GHz, jenž kombinuje stabilní a nečekaně citlivý výkon s vynikající životností baterie a spolu s grafickým čipem Adreno 730 Vám zajistí používání bez záseků a ohromující vizuál. Procesoru zdatně sekunduje slušná operační paměť 8 GB RAM. Ať už se tudíž rozhodnete telefon zatížit tou nejnáročnější hrou či snad nepřehlednými excelovskými tabulkami, pro „šedesátku“ to nebude sebemenší problém.

Interní paměť je 256 GB velká a navíc rozšiřitelná proprietární Nano Memory kartou. Pokud Vás více místa (nebo nutnost zakoupit takhle specifickou paměťovku) neláká, P60 Pro pojme hned dvě nanoSIM karty zároveň, a umožní Vám tak hladce oddělit svůj osobní život od toho pracovního.

Kompatibilitě se meze nekladou – 5G sítě zde sice nenajdete, ale přítomnost standardu Wi-Fi 6 tuto absenci hravě zahladí. Bluetooth 5.2 s geolokací jsou také naprostou samozřejmostí, infraport nostalgickou bombou a podpora NFC u telefonu z dílny Huawei také chybět nemůže.

Pro zážitek z hudby ve vysokém rozlišení stačí zapojit sluchátka do USB-C portu vespod přístroje nebo se zaposlouchat do nesmírně hlasitých stereo reproduktorů.

Záda telefonu ukrývají baterii o velice slušné kapacitě 4815 mAh, která díky inteligentní optimalizaci na svých bedrech utáhne procesor po celý den. Nabijete ji pomocí USB-C kabelu a díky podpoře až 88W rychlonabíjení absolutně neskutečnou rychlostí (aneb „do plných“ za pouhou půlhoďku)! Pokud se nechcete vázat, lze telefon případně nabít i bezdrátově, až 50wattovým výkonem.

Huawei P60 Pro

Sice bez Google konektivity, ale i tak výtečný systém

V případě tohoto telefonu od Huawei Vás Android čeká oblažen nástavbou EMUI ve verzi 13.1. Znamená to zaměření na multitasking a zvýšené využití umělé inteligence při práci s přístrojem, rychlejší časy spouštění aplikací, minimalisticky poupravený vizuál s Always-on displejem, automatickou kompresi méně používaných aplikací, robustní přizpůsobení widgetů či jednodušší práci se složkami.

Nutno však upozornit, že pravidla jsou přece jen pravidla a Huawei se jimi musí řídit - Android na tomto telefonu sice je, ale zbavený Play Storu a veškerých aplikací z dílny Google! Pokud se zvládnete obejít bez Maps či například YouTube, staré známé Spotify, Netflix či Facebook zde naleznete bez problémů (a pokud se nebojíte jít trošku komplikovanější cestou, mnohé ze zmíněných aplikací zprovoznit přecejen lze, viz zmínka níže).

Huramobil pozor nepřehlédněte

Tento model telefonu Huawei neobsahuje Google aplikace

V telefonu najdete obchod s aplikacemi Huawei AppGallery, jehož obsah se neustále rozšiřuje. Služby a aplikace Google nejsou integrovány a tedy některé populární aplikace třetích stran není možné stáhnout.

Existuje však způsob, jak toto omezení do jisté míry obejít a užívat si tak většinu z široké palety aplikací závisejících na Google službách, a to skrz appku jménem GBox. Pokud se Vám stýská po Mapách, Spotify či instáči, stačí v AppGallery stáhnout GBox a skrze něj se k těmto aplikacím bez větších problémů znovu dostat. Je však dobré počítat s tím, že plnohodnotná kompatibilita není samozřejmostí.

Huawei GBOX

Huawei P60 Pro




Obsah balení Huawei P60 Pro 8GB / 256GB Dual SIM Rococo Pearl

  • huawei p60 pro
  • usb-c nabíjecí kabel
  • nabíječka do sítě
  • jehla pro vyndání sim karty
  • manuál a další dokumentace


Navštivte náš YouTube kanál



Parametry Huawei P60 Pro 8GB / 256GB Dual SIM Rococo Pearl

Konstrukce

Stav
Nový
Konstrukce
Dotyková
Hmotnost
200g
Výška
161mm
Šířka
74,5mm
Hloubka
8,3mm
Odolné (outdoor)
Ano
Typ odolnosti
IP68
Konfigurace karet
Dual SIM - Hybridní slot (SIM1 + SIM2 / SIM1 + paměťová karta NM)

Baterie a nabíjení

Kapacita baterie
4815mAh
Vyměnitelná baterie
Ne
Rychlonabíjení
Ano
Bezdrátové nabíjení
Ano
Max. výkon drátového nabíjení
88W
Max. výkon bezdrátového nabíjení
50W
Doba nabíjení na 50 %
15min.

Displej

Úhlopříčka displeje
6.67"
Rozlišení displeje
2700 x 1220bodů
Technologie displeje
OLED
Typ displeje
OLED
Počet barev
1 bilión
Poměr velikosti displeje k tělu
89,8%
Tvar výřezu v displeji
Kruh
Frekvence displeje
120Hz
LTPO
Ano
Typ ochrany
Kunlun Glass

Fotoaparát

Typy objektivů
teleobjektiv; širokoúhlý; klasický
Počet objektivů zadního fotoaparátu
3x
Počet objektivů předního fotoaparátu
1x
Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
48Mpx
Clona hlavního zadního fotoaparátu
f/1.4 - f/4.0
Rozlišení širokoúhlého fotoaparátu
13Mpx
Clona širokoúhlého fotoaparátu
f/2.2
Rozlišení fotoaparátu s teleobjektivem
48Mpx
Clona fotoaparátu s teleobjektivem
f/2.1
Typ stabilizace obrazu
OIS
Stabilizace
Optická
Optický zoom
3,5x
Rozlišení předního fotoaparátu
13Mpx
Clona předního fotoaparátu
f/2.4
Podporovaná rozlišení videa
3840 x 2160 / 60 FPS; 3840 x 2160 / 30 FPS; 1920 x 1080 / 960 FPS; 1920 x 1080 / 60 FPS; 1920 x 1080 / 30 FPS; 1920 x 1080 / 240 FPS
Zaostřování
Laser AF
Funkce fotoaparátu
Time-lapse; Slow motion; portrét; panorama; Noční mód; HDR; blesk

Konektivita

Datové služby
4G; 3G; 2G
Bezdrátové technologie
WiFi; NFC; GPS; Bluetooth
Podpora 4G (LTE)
Ano
Pásma 4G (LTE)
800, 900, 1800, 2100, 2600MHz
Systémový konektor
USB-C
Infračervený port
Ano
Bluetooth
Ano
Verze bluetooth
5.2 (BLE, SBC, AAC, LDAC, L2HC)
Wi-Fi
802.11 a/b/g/n/ac/ax
NFC
Ano
Konektor jack 3,5mm
Ne
Stereo reproduktory
Ano
FM rádio
Ne
Podpora OTG
Ano
Typ SIM
nanoSIM
Podpora dvou SIM karet
Podpora eSIM
Ne

Navigace

Senzory
Světelný; Přiblížení; Laser; Kompas; Infračervený; Gyroskop; Colour Temperature; Akcelerometr
GPS modul
Ano
Podpora satelitů GPS
QZSS; Nav IC; GPS; GLONASS; GALILEO; BEIDOU; A-GPS
Geotagging
Ano
Digitální kompas
Ano

Obecné

Česká lokalizace
Ano
Distribuce
CZ

Operační systém

Mobilní služby
Huawei Mobile Services (bez Google služeb)
Operační systém
Android
Verze OS
Android 11
Nadstavba
EMUI 13.1

Paměť

Uživatelská paměť
Paměťová karta
Nano Memory
Maximální velikost karty
256GB
Paměť RAM
8GB
Typ paměti
UFS

Výkon

Typ procesoru
Snapdragon 8+ Gen 1
Frekvence procesoru
3190MHz
2. Frekvence procesoru
2750MHz
Počet jader procesoru
8
Grafický chip
Adreno 730

Zabezpečení

Čtečka otisku prstů
Ano, v displeji
 
Více parametrů






HUAWEI Huawei P60 Pro 8GB / 256GB Dual SIM Rococo Pearl Huawei P60 Pro 8GB / 256GB Dual SIM Rococo Pearl MTHUAP60PROPRL MTHUAP60PROPRL MTHUAP60PROPRL MTHUAP60PROPRL MTHUAP60PROPRL MTHUAP60PROPRL MTHUAP60PROPRL MTHUAP60PROPRL MTHUAP60PROPRL MTHUAP60PROPRL MTHUAP60PROPRL MTHUAP60PROPRL Náhled Huawei P60 Pro 8GB / 256GB Dual SIM Rococo Pearl Product #: MTHUAP60PROPRL 5 stars, 1 counts Regular price: Kc 27 590 26989
Nastavení cookies: Aby web fungoval, tak jak ho znáte

Aby naše webové stránky fungovaly správně, našli jste na nich, co hledáte, ušetřili spoustu času a nezobrazovaly se vám věci, které Vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Tyto cookies jsou nutné pro správné fungování našich webových stránek. Vždy aktivní.

Čím víc lidí má statistické cookies zapnuté, tím lépe můžeme naše stránky vyladit. Tyto cookies shromažďují informace o tom, jak lidé web používají, které stránky navštívili, na co klikají. a na které odkazy jsi klikla. Všechny informace, které soubory cookie shromažďují, jsou souhrnné a anonymní.

Díky marketingovým cookies třetích stran vám můžeme připomenout nabídky, které jste si prohlíželi na našich stránkách, i jinde na internetu. Když tyto cookies zakážete, reklam bude pořád stejně. Ovšem na věci, které vás nezajímají.

Zavřít
arr
arr
Bonus program
Nákupem tohoto produktu získáte ... bodů(y).
arr
Hlídací pes
...
Jakmile tento produkt dorazí na sklad, chci poslat zprávu na e-mail.
Až cena klesne pod Kč s DPH, chci poslat zprávu na e-mail.