info
info
Apple iPhone 14 Pro Max 6GB / 128GB Gold
Apple iPhone 14 Pro Max 6GB / 128GB Gold

28 989 Kč

23 958 Kč bez DPH
Bohužel, prodej tohoto produktu skončil
 

Apple iPhone 14 Pro Max 6GB / 128GB Gold

4

Úhlopříčka displeje 6.7 ", Technologie displeje OLED, Podpora dvou SIM karet, Typ procesoru Apple A16 Bionic, Počet jader procesoru 6, Paměť RAM 6 GB, Uživatelská paměť 128 GB, Rozlišení předního fotoaparátu 12 Mpx, Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu 48 Mpx, GPS modul, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth, Podpora 4G (LTE), Typ SIM nanoSIM, eSIM, Rozlišení displeje 2796 x 1290 bodů

více parametru
Bohužel, prodej tohoto produktu skončil
Dobrou zprávou zůstává, že lze koupit zajímavé příslušenství.


  • Výrobce: Apple
  • Kód: MTAPPIPHO14PROMAXGLD128

Příslušenství Apple iPhone 14 Pro Max 6GB / 128GB Gold


1 2 3 4 5 ... 9



1 2 3 4 5 ... 9

Popis produktu Apple iPhone 14 Pro Max 6GB / 128GB Gold

Sluchátka a nabíječka nejsou součástí balení Apple

Klíčové vlastnosti

  • Dechberoucí 48Mpx hlavní fotoaparát
  • 6.7" Super Retina XDR displej s funkcí Dynamic Island
  • Obdivuhodný výkon díky procesoru Apple A16 Bionic
  • Výdrž až 29 hodin na jedno nabití
  • Luxusní tělo s použitím chirurgické oceli
  • Automatická detekce nehody
  • Voděodolný design

Apple iPhone 14 Pro Max

Nejvybavenější iPhone roku 2022 ve větším

Rok se s rokem sešel a nový iPhone je na světě! Kultovní značka Apple přichází s novou verzí toho nejpopulárnějšího mezi telefony. Nová řada iPhonů s čtrnáctkou na klopě je kvartetem těch nejostřejších švýcarských nožíků mezi telefony!

Vyšší verze v podobě iPhone 14 Pro Max vnese do vašeho života nové dimenze barev s jasným a ostrým a nově adaptivním 120Hz vysokofrekvenčním 6.7" OLED LTPO displejem v parádním rozlišení 2796 x 1290. Čas nechat si ušít kalhoty s kapsami na míru ještě nenadešel – stejně jako loňský iPhone 13 a čtyři generace před ním nese následovník displej bezrámečkového typu a tudíž zůstává relativně kompaktní. V nižších verzích čtrnáctky používaný výřez zde však nově střídá o poznání nenápadnější, ovšem naprosto revoluční protáhlý průstřel pod jménem Dynamic Island, jenž ukrývá nejen přední kameru, ale zvládne se s pomocí nejbližších částí displeje dynamicky upravit při příchozích notifikacích, sportovních výsledcích, připojení sluchátek a dalších změnách, o kterých je uživatelsky nesmírně příjemné se takhle ladně a efektně dozvídat!

Apple iPhone 14 Pro Max

Novinkou je i funkce Always on display, která Vás na zásadní informace upozorní nenápadnými a baterii nijak nevyčerpávajícími widgety.

Tento jemný displej je napěchovaný technologiemi s úkolem zprostředkovat vám ten nejlepší mobilní zážitek ze sledování videí či filmů – nechte se ohromit ultraširokou paletou barev, věrnou reprodukcí jasnějších a výraznějších barev a těmi nejčernějšími černými díky použité technologii OLED. Zážitek z filmů v nejdetailnějších formátech HDR10 a Dolby Vision jen tak nezapomenete a i videím ve standardním rozsahu vdechne iPhone 14 Pro Max nový život.

Apple iPhone 14 Pro Max

Technologie TrueTone zase zajistí tu vůbec nejperfektnější bílou v závislosti na okolním světle. V noci si oči namáhat netřeba – funkce Night Shift vám umožní přizpůsobit si teplotu na displeji zobrazovaných barev adekvátně k dennímu času. Oleofobická úprava skla displeje zamezí otiskům prstů, tomu typickému strašáku telefonní estetiky. Odtrhnout oči i prsty nikdy nebylo náročnější!

 

Apple iPhone 14 Pro Max vs iPhone 14 Pro

Luxusní keramika se nezapře

Jen kvalitní obrazovka kvalitní telefon nedělá – design iPhone 14 Pro Max je stejně ohromující jako parametry jejího skvělého displeje. Materiály nejvyšší kvality a revolučního způsobu výroby zde hrají prim – až na tenký rámeček z chirurgické oceli po stranách a záda pokrytá klasickým tvrzeným sklem s matnou texturou je zde použita průhledná keramika, tzv. Ceramic Shield. Při ovládání možná rozdíl nepoznáte, ale jakmile dojde na „den blbec“ a telefon Vám vyskočí z ruky, budete na šikuly z Applu pět ódy - už dle jména Vám Ceramic Shield zaručuje až čtyřnásobnou odolnost vůči pádu v porovnání se starým známým sklem. I tak ale není od věci nepokoušet štěstí a do nějakého toho ochranného skla zainvestovat. A když už jsme u toho, nechráněný zbytek telefonu máte také možnost zakrýt - např. slušivým ochranným krytem či flipovým pouzdrem.

Apple iPhone 14 Pro Max

Elegance na funkčnosti nic neubírá – telefon splňuje certifikaci nejvyššího stupně krytí IP68, což v praxi znamená, že nad prachem či špínou iPhone 14 Pro Max mávne rukou a případný pád do bazénu ji přinejhorším revitalizuje. Buďte dostupní i během přírodních katastrof! Kompatibilitě se meze nekladou - nejnovější Bluetooth 5.3 je samozřejmostí a podpora NFC u vlajkové lodi z dílny Apple také chybět nemůže. Zvuku se u iPhone 14 Pro Max dopídíte nejen pomocí sluchátek zapojených do konektoru Lightning či přes již zmíněné Bluetooth, na spodku telefonu zabudované stereo reproduktory vás totiž příjemně překvapí kvalitou přehrávání a hlasitostí.

Apple iPhone 14 Pro Max barevné varianty

Fotoaparát se svou vlastní hlavou a podstatně většími snímači

Pokročilá 48+2x12 Mpx optika iPhone 14 Pro zdatně využívá umělé inteligence Neural Engine a nabízí tak dříve netušené možnosti při focení. První 48 Mpx čočka je opásána širokoúhlým objektivem vybaveným mechanickou stabilizací, druhá čočka ji podporuje objektivem dokonce ultraširokoúhlým, vynikajícím například pro focení skupin nebo zabírání rozložitých objektů, a třetí teleobjektiv s trojnásobným optickým zoomem Vám pomůže vykreslit i vzdálené objekty krásně ostře.

Kombinace je to výtečná – i díky vyšší světelnosti čoček budou vaše fotografie barevnější, a to nezávisle na denní době (noční mód je tu přítomen u každé z čoček). Videa v Dolby Vision nebo až ve 4K kvalitě a 60 snímcích za sekundu na krásném displeji oživnou a filmový mód s automatickou úpravou hloubky ostrosti Vám umožní snímat svět okolo sebe po vzoru těch největších autérů světové kinematografie. Novinkou je i tzv. akční mód, který zaručuje plynulé a stabilní video i při tom nejchaotičtějším pohybu.

Apple iPhone 14 Pro Max displej

Rychlejší automatické ostření zajistí, že nečekaná příležitost na focení už neunikne. Ostřit navíc můžete i na ty sebemenší objekty v makro módu. S technologií Smart HDR 4 se stávají nepovedené snímky záležitostí hluboké minulosti - každé zmáčknutí spouště doprovází několikero pod a přeexponovaných fotografií, jejichž automatickou kombinací se dočkáte toho vůbec nejvýraznějšího, nejdetailnějšího a nejpovedenějšího snímku.

Fotografické styly Vám umožní jednou a provždy nastavit preferovaný „look“ fotky bez nutnosti vybírat filtry ručně. Umělá inteligence se při focení projeví i u portrétů – iPhone 14 Pro Max identifikuje pozadí a popředí fotografie a oddělí je od sebe. Rozmazání pozadí si následně můžete dle libovůle nastavit sami. Nechte své kamarády vyniknout!

Aby těch fíčur nebylo málo, u Pro Max modelů počítejte s rychleji editovatelnými videi ve videokodeku ProRes a s využitím zabudovaného skeneru hloubky LiDAR, se kterým docílíte parádních portrétů i v noci a zažijete ten nejpropracovanější přístup k rozšířené realitě.

Ani přední 12 Mpx kamera umělé inteligenci neunikla, a tudíž noční režim, Smart HDR a možnost rozmazávání pozadí vás čeká i zde. Lepší selfie nenajdete. S pomocí Face ID už nikdy nebudete muset zápolit s PIN kódy, stačí přední kameře ukázat svou vizáž a telefon se odemkne. Oživte konverzaci s přáteli použitím Animoji, emotikonů zrcadlících vaší mimiku, či Memoji, nastavitelných podobizen vašeho obličeje.

Apple iPhone 14 Pro Max procesor

Ještě o ždibec výkonnější

V srdci dvou „vyšších“ čtrnáctek bije nejsilnější mobilní procesor současnosti, zbrusu nový A16 Bionic se dvěma výkonnostními a čtyřmi úspornými jádry. Zásadní devízou procesoru je i šestnáctijádrový Neural Engine respektive umělá inteligence, umožňující nové zážitky v alternativní realitě a výkonnější, úspornější a intuitivnější používání telefonu. Procesoru zdatně sekunduje slušná operační paměť 6 GB LPDDR5s vůbec nejsvižnější rychlostí čtení. Ať už se tudíž rozhodnete telefon zatížit čímkoli, pro větší „vylepšenou čtrnáctku“ to nebude sebemenší problém. Interní paměť telefonu je 128 GB velká a díky samozřejmé podpoře sítí nové generace 5G a nejnovějšího Wi-Fi standardu ax hrozí, že se Vám ji podaří zaplnit docela rychle.

Záda telefonu ukrývají vysokokapacitní baterii, která díky inteligentní optimalizaci a umělé inteligenci na svých bedrech utáhne silný procesor po celý den. Život bez kabelů je s iPhonem 14 Pro Max s pomocí bezdrátového QI nabíjení o výkonu 7,5W a hlavně i díky 15wattovému standardu nabíjení přes zabudované magnety pod jménem MagSafe zase o malou trošku dosažitelnější. Magnety na zádech přístroje umožňují telefon hladce propojit i s fůrou magnetického příslušenství typu peněženek či držáků. Pokud Vám kabely nijak nepřekáží, můžete využít rychlonabíjení o výkonu 20W.

Apple iPhone 14 Pro Max

Nejintuitivnější operační systém v telefonech v šestnácté iteraci

Nejaktuálnější verze Appláckého systému v podobě iOS 16 přináší fůru nového - mimo jiné třeba významně oživenou a uživatelsky upravitelnou lock screen s možností využití užitečných widgetů, zjednodušený Focus mód, se kterým lze poupravit používání telefonu ve chvílích, kdy nechcete být rušeni nechtěnými vjemy, automatickou detekci autonehody, při které za Vás iPhone zavolá o pomoc, zlepšenou správu fotografií ve společných albech, rozšíření Health appky o připomínku medikace, kterou každodenně berete a pochopitelně i zásadní aktualizace starých známých aplikací typu prohlížeče Safari či map.




Obsah balení Apple iPhone 14 Pro Max 6GB / 128GB Gold

  • apple iphone 14 pro max + usb kabel s konektorem lightningapple iphone 14 pro max obsah balení


Video-recenze Apple iPhone 14 Pro Max 6GB / 128GB Gold



Parametry Apple iPhone 14 Pro Max 6GB / 128GB Gold

Konstrukce

Stav
Nový
Konstrukce
Dotyková
Hmotnost
240g
Výška
160,7mm
Šířka
77,6mm
Hloubka
7,85mm
Odolné (outdoor)
Ano
Typ odolnosti
IP68
Barva
Odolnost
Voděodolný
Konfigurace karet
Single SIM + eSIM
Notifikační dioda
Ne

Baterie a nabíjení

Vyměnitelná baterie
Ne
Rychlonabíjení
Ano
Bezdrátové nabíjení
Ano
Standard nabíjení
PD 2.0
Max. výkon drátového nabíjení
20W
Max. výkon bezdrátového nabíjení
15W
Doba nabíjení na 50 %
30min.

Displej

Úhlopříčka displeje
6.7"
Rozlišení displeje
2796 x 1290bodů
Technologie displeje
OLED
Typ displeje
OLED
Počet barev
16 milionů
Poměr velikosti displeje k tělu
88,3%
Tvar výřezu v displeji
podlouhlý průstřel
Frekvence displeje
120Hz
Always On
Ano
LTPO
Ano
Typ ochrany
Ceramic Shield glass
Maximální jas
2000nitů

Fotoaparát

Typy objektivů
teleobjektiv; širokoúhlý; klasický
Počet objektivů zadního fotoaparátu
3x
Počet objektivů předního fotoaparátu
1x
Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
48Mpx
Clona hlavního zadního fotoaparátu
f/1.8
Rozlišení širokoúhlého fotoaparátu
12Mpx
Clona širokoúhlého fotoaparátu
f/2.2
Rozlišení fotoaparátu s teleobjektivem
12Mpx
Clona fotoaparátu s teleobjektivem
f/2.8
Typ stabilizace obrazu
Sensor-shift OIS OIS (u teleobjektivu)
Stabilizace
Optická
Optický zoom
3x
Rozlišení předního fotoaparátu
12Mpx
Clona předního fotoaparátu
f/1.9
Podporovaná rozlišení videa
3840 x 2160 / 60 FPS; 3840 x 2160 / 30 FPS; 3840 x 2160 / 24 FPS; 1920 x 1080 / 60 FPS; 1920 x 1080 / 30 FPS; 1920 x 1080 / 25 FPS; 1920 x 1080 / 240 FPS; 1920 x 1080 / 120 FPS; 1280 x 720 / 30 FPS
Zaostřování
Dual Pixel PDAF
Funkce fotoaparátu
video v kodeku ProRes; HDR; focení v RAW

Konektivita

Datové služby
5G; 4G; 3G; 2G
Bezdrátové technologie
WiFi; NFC; GPS; Bluetooth
Podpora 4G (LTE)
Ano
Pásma 4G (LTE)
800, 900, 1800, 2100, 2600MHz
Systémový konektor
Lightning
Infračervený port
Ne
Bluetooth
Ano
Verze bluetooth
5.3
Wi-Fi
802.11 a/b/g/n/ac/ax
NFC
Ano
Konektor jack 3,5mm
Ne
Stereo reproduktory
Ano
FM rádio
Ne
Podpora OTG
Ne
Typ SIM
nanoSIM, eSIM
Podpora dvou SIM karet
Podpora eSIM
Ano

Navigace

Senzory
Světelný; Přiblížení; LiDAR skener; Gyroskop; Face ID; Barometr; Akcelerometr
GPS modul
Ano
Podpora satelitů GPS
QZSS; GPS; GLONASS; GALILEO; BEIDOU
Geotagging
Ano
Digitální kompas
Ano

Obecné

Další funkce
zabudované magnety MagSafe
Česká lokalizace
Ano
Distribuce
CZ

Operační systém

Operační systém
iOS
Verze OS
iOS 16

Paměť

Uživatelská paměť
Paměťová karta
Ne
Paměť RAM
6GB
Typ paměti
NVMe

Výkon

Typ procesoru
Apple A16 Bionic
Počet jader procesoru
6
Grafický chip
Apple GPU

Zabezpečení

Čtečka otisku prstů
Ne
 
Více parametrů






Apple Apple iPhone 14 Pro Max 6GB / 128GB Gold Apple iPhone 14 Pro Max 6GB / 128GB Gold MTAPPIPHO14PROMAXGLD128 MTAPPIPHO14PROMAXGLD128 MTAPPIPHO14PROMAXGLD128 MTAPPIPHO14PROMAXGLD128 MTAPPIPHO14PROMAXGLD128 Náhled Apple iPhone 14 Pro Max 6GB / 128GB Gold Product #: MTAPPIPHO14PROMAXGLD128 4 stars, 1 counts Regular price: Kc 29 590 28989
Nastavení cookies: Aby web fungoval, tak jak ho znáte

Aby naše webové stránky fungovaly správně, našli jste na nich, co hledáte, ušetřili spoustu času a nezobrazovaly se vám věci, které Vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Tyto cookies jsou nutné pro správné fungování našich webových stránek. Vždy aktivní.

Čím víc lidí má statistické cookies zapnuté, tím lépe můžeme naše stránky vyladit. Tyto cookies shromažďují informace o tom, jak lidé web používají, které stránky navštívili, na co klikají. a na které odkazy jsi klikla. Všechny informace, které soubory cookie shromažďují, jsou souhrnné a anonymní.

Díky marketingovým cookies třetích stran vám můžeme připomenout nabídky, které jste si prohlíželi na našich stránkách, i jinde na internetu. Když tyto cookies zakážete, reklam bude pořád stejně. Ovšem na věci, které vás nezajímají.

Zavřít
arr
arr
Bonus program
Nákupem tohoto produktu získáte ... bodů(y).
arr
Hlídací pes
...
Jakmile tento produkt dorazí na sklad, chci poslat zprávu na e-mail.
Až cena klesne pod Kč s DPH, chci poslat zprávu na e-mail.